Forening vil gøre de unge grønne gennem VE-handlekraft

Foreningen VedvarendeEnergi-Sønderjylland skaber involvering af unge og udvikler sammen med lokale partnere grønne unge iværksættere i Sønderborg og omegn. 

Af ProjectZero

Foreningen VedvarendeEnergi-Sønderjylland vil være samlingssted for folk, der er interesseret i eller vil arbejde aktivt for et bæredygtigt samfund baseret på vedvarende energi og genanvendelse af ressourcer. Foreningen bygger på folkeligt engagement, udvikling og initiativ samt demokratiske principper.

Foreningen venter ikke på den landspolitiske rammesætning, men prøver selv at bygge forskellige former for vedvarende energi. Blandt andet har foreningens medlemmer bygget egen minivindmølle, for det meste lavet af brugbare genbrugsmaterialer. Foreningen arbejder ud fra tanken om, at vedvarende energi skal være for alle, og at det ikke behøver at være dyrt at være med til at passe på ”vores jord”.

"Alle er velkomne og med lidt teknisk forståelse kan man sagtens f.eks. lave sin egen mini-vindmølle eller bygge en varmluftssolfanger af brugte sodavandsdåser. Ellers er der også mange andre ting, man selv kan lave", udtaler foreningens formand Søren Jensen.

For mere information se faktaboksens mange muligheder.

14. august 2019

Foreningen VedvarendeEnergi-Sønderjylland

Se deres hjemmeside ved at klikke her

Se deres Facebook ved at klikke her.

Nyhedsbrev – download her.

Bestyrelsen for foreningen, VedvarendeEnergi-Sønderjylland

Bestyrelsen for foreningen, VedvarendeEnergi-Sønderjylland

Søren Jensen (Formand)

Søren Kring (Næstformand, kontaktperson til Facebook)

Karin Jensen (Kasserer, sekretær)

Anders Brandt

Ida Giessing

Cookiepolitik