Sæt turbo på virksomhedens grønne vækst

Med et stærkt besat panel af indlægsholdere gennemfører SLTV i samarbejde med ProjectZero januar 2019 en erhvervskonference med titlen Klima & Bright Green Business - konferencen skal inspirere til fremadrettede klimaløsninger, der skaber vækst og grønne jobs.

Af Peter Rathje

Finansminister Kristian Jensen, CEO for Danfoss Kim Fausing, meteorolog Jesper Theilgaard samt en række øvrige prominente personer og klimaeksperter har alle givet tilsagn om at levere oplæg på Erhvervskonferencen Klima & Bright Green Business, der finder sted mandag den 14. januar 2019 i Sønderborg Teater.

Nytænkning

Erhvervskonferencen skal inspirere til nye tankesæt, der forudsætter tæt samspil mellem forskning, offentlige og private aktører. Hvordan skabes grøn vækst og grønne jobs i krydsfeltet klimaomstilling og de globale megatrends urbanisering, digitalisering og elektrificering?

Byerne er blevet de nye drivere for den globale klimaomstilling. Men hvem skal tage det helt afgørende lederskab?

”Der bliver behov for store mængder af kapital til understøttelse af initiativer hos eks. forskningsinstitutioner, globale virksomheder og kreative iværksættere. Den danske regering har for nyligt fremlagt et klimaudspil – og senest har Bill Gates sammen med EU-kommissionen etableret en investeringsfond, der skal hjælpe europæiske virksomheder med at udvikle nye ideer til langsigtede løsninger, der skal finde hurtigt frem til markedet.

Så behovet er erkendt for at forene vækst og klimaomstilling – vi må nu videre med nytænkning og partnerskaber på alle niveauer og i alle offentlige og private segmenter. Derfor har SLTV og ProjectZero sammensat det stærke panel, der skal inspirere og gerne provokere til det ønskede paradigmeskift”, konstaterer Knud A. Sveistrup, formand for SLTV`s bestyrelse på vegne af partnerskabet bag erhvervskonferencen.

Stærk opbakning

Erhvervskonferencen gennemføres med stærk opbakning af både lokale og nationale interessenter, der på forskellig vis støtter projektet.

Deltagelse i konferencen sker ved tilmelding på sltv.nemtilmeld.dk.

Kontakt for mere information: Knud A. Sveistrup, formand for SLTV, mobilnummer 21 25 42 22

24. oktober 2018

Tilmelding

Tilmeld dig konferencen her: https://sltv.nemtilmeld.dk/

Den Store Omstilling

SLTV producerer i 2018 15 afsnit af ”Den store omstilling”, fortællingen om Sønderborgs ProjectZero-vision som den opleves gennem indsatsprogrammerne og de relaterede Sønderborg aktører og eksterne interessenter m.v.

Klik her og få overblik over seriens afsnit.

Cookiepolitik