Byd den klimabevidste forbruger velkommen

ZERObutik byder den klimabevidste forbruger velkommen i butikken. ZERObutikker har fokus på sit energiforbrug og gennemfører udskiftninger og renoveringer i butikken til fordel for klimaet.  

Af Kristian Krogh

Mere end 160 butikker i området er certificeret ZERObutik og interessen for at gøre grønne indkøb er kun stigende.

ZERObutik er fremtidens klimamærke. Målet er at få så mange butikker som muligt med som ZERObutikker. Butikkerne skal være udstillingsvindue for områdets indsats på klimaområdet, og med butikkernes klimaindsats vil kunder og besøgende blive mindet om, at her i området gør vi en forskel.

Butikken har fire overordnede indsatsområder 

I konceptet er der fire overordnede indsatsområder:

  • LED-belysning
  • El-installationer
  • Varmekilde
  • Bygningen

Hvis du har brug for viden om, hvordan du sparer på energien i din butik skal du være velkommen til at kontakte en ZERObutik-partner. ZERObutik-partnere er ProjectZero-godkendte elektrikere, der har specialiseret sig i netop butikker. De trækker på erfaringer fra andre lignende opgaver og kan rådgive dig til de indsatser, der tjener din butik bedst. Rådgivningen forpligter ikke. Det er altid helt op til dig, hvad der skal ske i din butik.

Butikkerne opnår diplomerne ved besparelser på

 

11. oktober 2018

ET KLIMAMÆRKE FOR FREMTIDEN

En ZERObutik bærer fremtidens klimamærke. Butikken er med til at gøre Sønderborg-området til et udstillingsvindue for, hvad man lokalt kan opnå på klimaområdet, når målet er at reducere CO2.

Klimamærket er et diplom med tilhørende klistermærke, du kan hænge i butikslokalet og i butiksvinduet. Det er det synlige bevis overfor kunder og på, at her gør vi en aktiv indsats for klimaet.

Både diplom og klistermærke fremhæver butikkens samlede CO2-besparelse og de indsatsområder man har arbejdet med for at at opnå den.

ZERObutik
05-10-2016

...

Cookiepolitik