Cykel med hele sommeren

Årets store cykelkampagne Vi Cykler til Arbejde er afsluttet. Men der er stadig mange gode grunde til at cykle til arbejde hele sommeren.

Af Pernille Petersen

I år blev der slået mange rekorder i Sønderborg-området, da årets store cykelkampagne blev afholdt, herunder kan det rekordhøje deltagertal på 1006 nævnes, der indbragte en anden plads i Syddanmark, som den kommune med næstflest deltager.

Men selvom kampagnen er afsluttet, er der stadig mange grunde til at forsætte med at cykle hele sommeren.

Gode grunde til at du skal fortsætte med at cykle

Når du cykler til arbejde, er der mange fordel at hente, og nu hvor sommeren for alvor er slået igennem, giver det rig mulighed for lade bilen stå lidt endnu.

Når du vælger cyklen fremfor bilen, vil du få en sundere hverdag, og samtidig er turen til og fra arbejde en oplagt mulighed til at få noget motion, så du kommer frisk frem på arbejde.

Derudover er der penge at spare, så der er lidt ekstra lommepenge til sommerferien. Du sparer nemlig penge på brændstoffet til bilen, og selvom der måske skal lidt ekstra rugbrød til at holde bentøjet i gang, er der stadig en besparelse af hente.

Dertil kommer besparelsen til fitnesscenteret, som kan sættes på pause i sommermånederne, når du vælger cyklen.

Tag din familie med

Den daglige cykeltur til arbejde er også en god anledning til få dine børn, og din bedre halvdel, med op på cyklen. Så kan I sammen cykle til jeres daglige gøremål og få en hyggelig start på dagen.

Det kan være en god anledning til at gøre dine børn mere tryg i trafikken og lære dem, hvordan man skal agere i trafikken.

12. juni 2018

Følg med i cykeludviklingen i Sønderborg-området

Vil du gerne følge med i Sønderborg-områdets cykelindsatser, så giv facebooksiden På Cykel i Sønderborg et like.

#påcykeliSønderborg

#ocykelisynneborre

Cookiepolitik