Sønderborgs store omstilling filmatiseres

 

Med forventet start i marts 2018, igangsætter Sønderborg Lokal TV en temaserie, som over 15-18 afsnit skal formidle den mangfoldige historie om Sønderborgs store ProjectZero-omstilling.

Af ProjectZero

Sønderborgs store omstilling filmatiseres

Med forventet start i marts 2018, igangsætter Sønderborg Lokal TV en temaserie, som over 15-18 afsnit skal formidle den mangfoldige historie om Sønderborgs store ProjectZero-omstilling

Temaserien har til formål at formidle historien om de resultater på energi- og klimaområdet, som er opnået gennem de første 10 år af ProjectZero`s eksistens. Serien vil gennem 15-18 afsnit af ca. 25 min. varighed objektivt fokusere på en række af projektets delelementer. Temaserien forventes udsendt med faste intervaller over en periode på 10 mdr. med opstart marts 2018.

Gennem fakta og interviews vil seriens indhold belyse projektets resultater og holdninger hertil – på politisk niveau både lokalt og nationalt, hos borgere og virksomheder samt institutioner mv.

”Serien skal kunne anvendes i mange sammenhænge – information om Sønderborg-området, borgeroplysning, til undervisningsbrug etc. Derfor skal den produceres på et professionelt niveau. I den forbindelse er indledt en proces med at finde en redaktionel projektleder med erhvervsindsigt, der har evnen til at gennemskue og beskrive de faktiske forhold og få budskabet ud over rampen”, oplyser formanden for SLTV`s bestyrelse, Knud A. Sveistrup.

Det til opgaven sammensatte redaktionelle team vil få til opgave at belyse perspektivet for et af Sønderborgs største erhvervspolitiske initiativer over tid. Har det skærpet områdets profil, at Sønderborger er blandt first movers indenfor CO2-begrænsning i et geografisk område? Skaber det flere tilflyttere og innovative grønne jobs – og skaber projektet værdi for virksomheder og institutioner?”, fortæller Knud A. Sveistrup.

 

Supplerende information hos Knud A. Sveistrup på mobilnummer 21 25 42 22 – formand@sltv.dk

 

10. januar 2018

Gense tidligere ZERO-udsendelser

Klik på dette link og gense tidligere ZEROudsendelser fra Sønderborg Lokal TV: https://sltv.dk/programmer/de-gode-zero-eksempler/

Se SLTV-video fra pressemødet

Se Sønderborg Lokal TV´s film fra pressemødet her: https://sltv.dk/ 

Sponsoreret produktion

Gennemførelsen af Den Store Omstilling er muliggjort med finansiel støtte fra Fabrikant Mads Clausens Fond og Sønderborg Kommune. 

Cookiepolitik