Nyt ansigt på kontoret

ProjectZero har fået en ny praktikant, Line Frederiksen, som over de næste par måneder skal arbejde med beboere, der bor til leje i boligforeningerne i Sønderborg.

Af ProjectZero

Line er startet som praktikant hos ProjectZero, hvor hun over de næste par måneder skal arbejde med beboere, der bor til leje i boligforeningerne i Sønderborg. Gennem tidligere uddannelse og job i detailbranchen har Line god erfaring med kommunikation og kundekontakt, som hun vil anvende til at skabe dialog med lejere og boligforeningerne.

Jeg skal være i praktik hos ProjectZero i tre måneder som sidste led i min uddannelse på Erhvervsakademi SydVest som markedsføringsøkonom. Perioden skal jeg bruge på at analysere, hvad lejerne i boligforeningerne får ud af de energirenoveringer, der er gennemført, og hvordan lejernes motivation har været i forbindelse med disse tiltag”, siger Line Frederiksen.

ProjectZero har allerede sat sine spor på Lines hverdag, hvor hun de første dage på kontoret har fordybet sig i, hvad man som enkelt individ kan gøre for at mindske sin CO2 udledning.

Jeg synes jo egentlig selv, at jeg er en klog forbruger og udskifter eksempelvis mine gamle glødepærer med LED, når de springer. Men da jeg kom hjem efter tredje arbejdsdag og kiggede mig rundt i huset, var der jo faktisk stadig en del lamper med gamle glødepærer, og da jeg skulle hænge mit vasketøj til tørre, blev jeg bevidst om, at jeg havde vasket en maskine tøj, der kun var halvt fyldt. For slet ikke at tale om alle de 150 indkøbsposer, der væltede ud over gulvet som et brusende vandfald, da jeg åbnede mit vaskeskab. Det er ikke bare irriterende, men da decideret dumt, at fråse sådan med miljøet og min egen økonomi… Måske er jeg slet ikke så klog en forbruger, som jeg egentlig selv tror?” siger Line Frederiksen.

Line er bosat i Skovby på Sydals, men er født og opvokset i Holbæk på Sjælland. Hun er engageret i frivilligt arbejde, hvor hun bl.a. er kasserer i Siloerne, Skovby Kulturhus. Desuden driver hun om sommeren Skovby Ishus, hvilket hendes fire børn sætter særlig stor pris på.

Det bliver spændende at få indsigt i ProjectZero og organisationens arbejde, og jeg ser frem til samarbejdet med lejerne og boligforeningerne i Sønderborg”, slutter Line Frederiksen.

23. januar 2018

Cookiepolitik