Vind en hybridbil i en uge

Vil du med på den grønne bølge og opleve en billigere køreglæde, så har du mulighed for at deltage i lodtrækningen om at vinde en hybridbil i en uge.

Af Pernille Petersen

Hybridbiler er i de seneste par år blevet meget populære i Danmark, og flere vælger denne grønnere transportløsning.

For at give dig mulighed for at prøve kræfter med en miljøvenlig hybridbil og opleve den gode brændstoføkonomi, har Bil & Co i Sønderborg valgt at udlodde en hybridbil i en uge.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at tage forbi Bil & Co i Sønderborg på Nørrkobbel 5, 6400 Sønderborg og svare på to spørgsmål, og så deltager du i lodtrækningen om at prøve en hybridbil i en uge. 

”Vi vil gerne give en borger mulighed for at prøve en hybridbil, så de kan opleve, hvor meget der kan spares på deres brændstoføkonomi i hverdagen ved at skifte til hybridbil” ,siger Frank Hansen, salgschef ved Bil & Co i Sønderborg.

Hybridbilen var det rette valg

Herunder kan du høre hybridbilejer, Kent Sievertsen, fortælle om, hvorfor valget faldt på en hybridbil.

Hybridbiler er populære

Den stigende interesse for hybridbiler afspejles også i Sønderborg-området, hvor der i 2017 var mere end 160 hybridbiler. Det lyder måske ikke af meget, men dette er faktisk en stigning på 300 % siden 2015. Antallet af hybridbiler forventes at stige yderligere i 2018 grundet den nye registreringsafgift, som har gjort hybridbilerne billigere, hvilket allerede kan ses på biltallene i Sønderborg-området. På de første 41 dage i 2018 er der allerede indregisteret 18 nye hybridbiler i Sønderborg-området.

​Vinderen af konkurrencen findes i uge 11 og vil blive kontaktet direkte.

21. februar 2018

Sådan fungerer en hybridbil

Cookiepolitik