Rejseplanen – din hjælp til offentlig transport

Vil du vide, hvor langt din bus er på ruten, hvor nærmeste busstoppested er, eller hvornår du kan komme med næste gang, så kan rejseplanen hjælpe dig.

Af Pernille Petersen

Tager du ofte toget eller bussen, så kender du måske allerede rejseplanen, men hvis ikke, så kan det blive meget lettere for dig at tage den offentlige transport næste gang.  

Med rejseplanen kan du finde informationerne om, hvordan du hurtigst og nemmest kan komme frem til din ønsket destination. Rejseplanen kan også hjælpe dig hen til nærmeste busstopsted, hvis du angiver din nuværende position, eller indtaster en adresse og vælger destination.  

Følg din bus

Er du kommet lidt for sent hen til busstopstedet og er i tvivl, om bussen er kørt, så kan du med rejseplanen se, hvor på ruten din bus er. Dette sker ved at vælge din rute i rejseplanen og udvide rejsedetaljerne, hvor du med den gule markering kan se, hvor på ruten bussen befinder sig.

Bussen som en del af hverdagen

Med de mange funktioner i rejseplanen kan det blive lettere for familien og dig at anvende bussen som en del af jeres hverdag. Det kan være, når børnene skal til sportsaktiviteter, når bilen er til service, eller når du sammen med din bedre halvdel skal nyde et glas vin hos nogle venner.

Derudover er der mange fordele ved at tage bussen. Du har mulighed for at læse en god bog undervejs, få lavet noget arbejde, tage en lur, eller blot læne dig tilbage og nyde turen. Derudover viser beregninger, at der er en økonomisk besparelse ved at vælge bussen. Læs mere om beregningerne her.

21. februar 2018

Følg busserne live

Vil du se, hvor alle busserne i Sønderborg-området kører lige nu, så se et livekort ved at klikke her

Cookiepolitik