Nu bliver det billigere at bruge en delebil

Delebilsordningen TADAA! har ændret deres priser, som gør det billigere og mere attraktivt at vælge en CO2-venlig el-delebil.

Af Pernille Petersen

Sønderborg-områdets eneste el-delebilsordning TADAA! har pr. 1. februar ændret sine priser, så det nu bliver billigere at dele en elbil med andre.

Med de nye priser forsvinder en hidtidig kilometertakst, så det bliver muligt at betale pr. tur eller fortsat at have et fast abonnement.

Vi har hørt, at vores nuværende model er for kompleks og prisen med kilometertaksten er for høj. Derfor gør vi det billigere, lettere og mere gennemskueligt at bruge TADAA! Det gør vi både for at tilgodese vores nye medlemmer landet over, men også for at gøre det mere attraktiv for nye medlemmer at benytte en delebilsordning.” siger Erik Borum, direktør for TADAA! 

I prisen indgår der fortsat gratis opladning, forsikring og døgnsupport.

Boligforeningerne tilbyder grøn transport til beboerne

I Nordborg vækker den nye prisstruktur begejstring, særligt hos Nordborg Andelsboligforening.

"Jeg er glad for de nye priser, som TADAA kommer med fra 1. februar, jeg mener, det vil gøre det endnu mere attraktivt for vores beboer at benytte el-delebilen. Prisen er vigtig for vores beboer, og nu hvor km-taksten forsvinder bliver det billigere, hvis man tager bilen rundt i kommunen, så det håber jeg, at vores beboer vil benytte sig af.” siger Jan Mortensen, forretningsfører i NAB.

TADAA! henvender sig blandt andet til boligforeninger, og derfor så boligforeningerne NAB, SØBO og Danbolig det som en oplagt mulighed at tilbyde deres beboere en grøn transportløsning, som har resulteret i, at TADAA!-delebilsordningen findes i Havnbjerg, Langesø og Sønderborg.

TADAA! benytter elbiler – en Renault Zoe, til deres delebilsordning, som drives af grøn strøm. Dermed er TADAA!-delebilsordningen en CO2-neutral løsning, som er med til at fremme den grønne omstilling af transportområdet.

Sådan fungerer TADAA!-delebilsordning

6. februar 2018

Vil du vide mere?

For nærmere information kan du læse mere på TADAA!'s hjemmeside: www.tadaacar.dk

Cookiepolitik