Sparede 44% på elregningen

Hansson Erhverv har skiftet al belysning fra almindelige lysstofrør til LED. Hansson Erhverv vil anbefale andre, der endnu ikke har skiftet deres belysning til at få regnet på det.

 Af Kristian Krogh

Hansson Erhverv er en virksomhed med 46 erhvervslejemål fordelt på kategorierne butik, kontor, lager og produktion. Det mindste lejemål er 42 kvm, og det største er 4.000 kvm.

Hansson Erhverv har i deres eget lokale skiftet al belysning fra almindelige lysstofrør til LED og er gået fra et forbrug per enhed på 32W til 18W.

Som lokal forankret virksomhed er det helt naturligt for Hansson Erhverv at støtte op omkring Sønderborgs ProjectZero vision om et CO2 neutralt område i 2029. Hver gang en installation, hvad enten det er belysning eller varme, skal udskiftes, eller der sker en ny-udlejning, kigger vi sammen med fag-teknikerne på, hvilke energirenoveringer der er økonomisk rentable. I takt med at teknologien bliver bedre og priserne lavere, sker der en større og større konvertering til energispareløsninger. Det er en spændende on-going proces, som aldrig slutter, fortæller indehaver af Hansson Erhverv, Nanna Hansson.


Derfor skal du vælge LED

Nanna Hansson har LED armaturer i mange af de 46 lejemål, og de lejere der ikke har økonomisk mulighed for at betale investeringen af egen lomme, tilbyder Hansson Erhverv forskellige finansieringsmuligheder.

I kontor-, lager- og produktionssegmentet begynder udskiftningen så småt at være rentabel, men afhænger – som i butikkerne –  meget af virksomhedens “brænd timer”.

Man skal vælge LED, fordi man sparer penge på sigt. LED bruger langt mere mindre energi end glødepærer/halogenpærer/lysstofrør, og derfor er strømbesparelsen allerede en realitet. Ved udskiftning fra glødepærer/halogenpærer til LED slipper man også for at skifte pærer så ofte, da en LED pære lever op til 15 gange længere.

Lyset er blevet meget bedre og indeklimaet langt mere behageligt, da LED ikke producerer den samme varme som halogenpæren.  

19. september 2017

Vidste du, at…

Det er muligt at spare op til kr. 150,- om året pr. pære ved at skifte til LED.

HENT LED FOLDEREN

Hvis du vil vide mere om, hvorfor du skal skifte din belysning, skal du trykke på billedet herunder.

Læs mere om Hansson Erhverv

Klik på billedet og læs mere om Hansson Erhverv.

Cookiepolitik