Er du træt af din høje varmeregning?

Kom til informationsaften og hør mere om, hvordan du kan spare penge på din varmeregning ved at udskifte til en grøn og energivenlig varmekilde.

Af Pernille Petersen

De kolde måneder står for døren, og varmen skal snart tændes igen. Det er for mange husejere forbundet med høje udgifter, fordi varmekilden er gammel og ineffektiv, huset skal energirenoveres eller varmekilden kræver dyre fossile brændstoffer.

Derfor kan der være mange penge at hente, hvis man udskifter det gamle olie- eller gasfyr til f.eks. en grøn og energieffektiv varmepumpe. Udover at det er godt for pengepungen, er der også en CO2-besparelse at hente.

Kom til gratis informationsaften og spar penge    

Sønderborg Kommune og ProjectZero afholder derfor fire "fix din varmekilde" arrangementer, hvor du kan høre mere om, hvilken grøn varmeløsning som passer til netop din bolig. På informationsaftenen kan du møde en energikonsulent, en ejendomsmægler, din lokale håndværker og en borger, som selv har udskiftet sit oliefyr. De vil både fortælle om fordelene ved at udskifte din nuværende varmekilde og gevinsten ved at energirenovere boligen.

Tid og sted

Tilmeld dig her

Tirsdag den 24. oktober  
kl. 16.30 – 18.00 Sydals hallen, Mommarkvej 352, Tandslet, 6470 Sydals
kl. 19.30 – 21.00 Augustenhofvej 19, Augustenhof, 6430 Nordborg
   
Torsdag den 26. oktober  
kl. 16.30 – 18.00 Frøken Jensen, Midtballe 1, Skelde, 6310 Broager
kl. 19.30 – 21.00 Rinkenæs skole, Stenvej 10, Rinkenæs 6300 Gråsten

3. oktober 2017

Tilmeld dig her

Vil du deltage gratis i informationsmøderne "fix din varmekilde"?

Så tilmeld dig gratis her

Oliefyrsindsatsen

"Fix din varmekilde" er et led i Sønderborg Kommune og ProjectZeros mål om at udfase 90 % af de resterende oliefyr i landdistrikterne frem mod 2020.

Cookiepolitik