Ta’ cyklen og nyd dine kollegers selskab hele maj måned

I maj måned har du mulighed for at nyde forårssolen og få et smil på læben sammen med kollegerne, når I sammen kan deltage i årets store cykelkampagne, Vi Cykler Til Arbejde.  

Af Pernille Petersen

Her ses Linaks cykelhold i forbindele med Vi Cykler Til Arbejde 2016.

Igen i år har du mulighed for at deltage i årets store cykelkampagne, Vi Cykler Til Arbejde, hvor du sammen med dine kolleger har mulighed for at prøve kræfter med cyklisme og vinde lækre præmier. Kampagnen skal være med til at motivere flere til at komme op på cyklen, uanset om det er en elcykel, racercykel eller den almindelige hverdagscykel.

I Sønderborg Kommune har vi stort fokus på at få så mange som muligt til at bruge cyklen i hverdagen. Det giver ny energi, og så er det klimavenligt og bæredygtigt”, siger Erik Lauritzen

Cyklisme gavner miljøet og sundheden

Udover nogle hyggelige stunder sammen med dine kolleger er du også med til at forbedre dit helbred og støtte op om ProjectZero-visionen.

Når vi i maj cykler til arbejdet, handler det ikke kun om at få cyklerne ud af deres vinterhi. Men også om at give cyklisterne en god fælles start på dagen. Ved at cykle fremmer du din egen sundhed og bakker samtidig op om Sønderborg-områdets ProjectZero-vision. Jeg håber derfor, at rigtig mange af Sønderborgs cyklister får lyst til at cykle – hele året rundt”, lyder opfordringen fra ProjectZeros Peter Rathje.

Hos Helge Larsen, formand for sundhedsudvalget, er der også en stor opbakning til, Vi Cykler Til Arbejde.

I Sønderborg Kommune vil vi gerne have flere op på cyklerne, fordi det er sundt og dejligt. Derfor belønner vi deltagerne på flere måder. Vi har vores egne præmier, vi byder på fælles morgenmad den 17. maj, og vi holder en stor cykelfest med præmieuddeling den 12. juni”, siger Helge Larsen.

28. marts 2017

Så let kan du melde dig til

Tilmeldingen til, Vi Cykler Til Arbejde, er ret enkel. Man samler et hold på 4-16 kollegaer og tilmelder sig på www.vcta.dk/tilmelding. Det koster 60 kr. pr. deltager at cykle med, og alle typer cykler må anvendes.

Cookiepolitik