EL-delebilerne kommer til Nordborg

Lørdag den 14. januar holder Nordborg Andelsboligforening og Danbo opstart for delebilsordningen TADAA!.

Af Henrik Bielefeldt

Lørdag den 14. januar vil der være åbent hus ved ladestanderne på Tjørningen og Svanestien. Her vil der være mulighed for at høre mere om EL-delebilsordningen og samtidig se, hvordan det hele fungerer i praksis.

Forhåndsinteressen har været stor ifølge afdelingsformanden fra afd. 7 i NAB, John Jensen:

Mange i afdelingen er interesserede i bilen for at kunne køre til Sønderborg et par gange om måneden, uden selv at skulle ud og købe en bil. Det giver meget større fleksibilitet i hverdagen at have mulighed for at kunne låne bilen.”

Lørdag den 14. januar kl. 10-13 vil der være åbent hus ved ladestanderne. Det er i beboerhuset på Tjørning og varmecentralen på Svanestien. Her vil der være mulighed for at høre mere om EL-delebilsordningen og samtidig se, hvordan det hele fungerer i praksis, fortæller marketing- og eventmanager i TADAA! Signe Hollensen.

Vi ved, at en EL-delebil er genial, hvis man har brug for bil en gang imellem, som man kan køre op til 5000 kilometer om året i. Derfor er indkøbsture, familiebesøg og ture noget af det, medlemmerne af TADAA! ofte bruger bilerne til,” udtaler hun.

Hun fortsætter: ”14. januar kommer vi og viser, hvor let det er at booke, åbne og låse EL-delebilen med en app, og hvor let det er at bruge bilen i dagligdagen. Vi hjælper også med oprettelse og svarer på spørgsmål.

Vi har også et godt tilbud med til alle dem, som opretter sig senest 14. januar. Man får nemlig den første måned til halv pris,” siger hun og fortæller, at priserne for de forskellige abonnementer kan ses på tadaacar.dk.

TADAA! starter op med 4 biler til i alt 692 lejemål fordelt over 8 afdelinger. Derefter skal erfaringerne bruges til at identificere endnu flere steder, hvor en delebil kan komme beboerne til gavn.

EL-delebilsordningen TADAA! kommer også senere til Sønderborg, når SØBO den 17. januar starter med 1 delebil.

2. januar 2017

Tilmeld dig her

Du har allerede nu mulighed for at tilmelde dig TADAA delebilsordning.

Tilmeld dig herunder

Havnbjerg

Langesø

Cookiepolitik