Hulmursisolering af villa var billigere og hurtigere end forventet

Ikke alene fik familien Rasmussen et bedre indeklima ved at få isoleret husets mure, den samlede pris blev efter energitilskud og håndværkerfradrag halveret. Så ægteparret fortsatte deres energirenovering, der også har givet dem en lavere elregning.

Af Karin Sloth

Robert og Marion Rasmussen nyder, at deres hus har fået et bedre indeklima efter en hulmursisolering.

Robert og Marion Rasmussen havde længe overvejet, om de skulle få deres hus efterisoleret.

I deres hverdag kunne de begge mærke, at hjemmets indeklima trængte til forbedring.

”Når vores børnebørn overnattede her, frøs de om natten ved de kolde ydermure, og de måtte derfor rykkes ind i midten af rummet”,  siger Marion Rasmussen.

Så noget måtte jo gøres. Men da de for år tilbage indhentede tilbud på at få en hulmursisolering, viste det sig at være en alt for dyr ”fornøjelse”. Ægteparret gjorde derfor ikke mere ved det.

Kostede det halve

I foråret 2016 fik de i postkassen et tilbud på hulmursisolering, som vakte deres interesse på ny. Priserne var faldet siden sidst, og nu kunne de få hulmursisoleret huset til en pris under 10.000 kr.

”Og fra de 10.000 kr. kunne vi fratrække både håndværkerfradrag og energitilskud. Det gjorde, at vi i sidste ende kun betalte omkring det halve beløb. En anden ting der overraskede os meget var, at det kun tog en halv arbejdsdag på vores parcelhus”, siger Marion Rasmussen.

Efter den gode oplevelse med hulmursisoleringen fik ægteparret blod på tanden. Firmaet VVS Bendixen hjalp med udskiftning af termostater og cirkulationspumpe. Særligt termostaterne har hjulpet meget på indeklimaet, idet varmen nu kan reguleres via disse.

”Nu har vi en dejlig jævn temperatur hele tiden. Før var det enten alt for varmt eller alt for koldt", smiler Marion.

Giver en god oplevelse

Den nye cirkulationspumpe har nu kørt i en måned, og Marion og Robert kan allerede nu se et fald på elregningen. Forbedringen kostede under 8000 kr. Og her kan man igen fratrække håndværkerfradrag samt energitilskud, som Tom Kublik fra VVS Bendixen har hjulpet dem med at få.

”For mig og min virksomhed er det vigtigt at give vores kunder en god oplevelse og rådgivning. Det er vigtigt, at der bliver valgt de rigtige løsninger, og at mine kunder får de tilskud, sådanne opgaver giver", siger Tom Kublik

14. februar 2017

Eksempler på nemme besparelser

  • Rørisolering
  • Hulmursisolering
  • Udskiftning af termostater
  • Loftsisolering
  • LED pærer
  • Perlator til vandhane
  • Sparebruser
  • To skyls toilet

Cookiepolitik