VI CYKLER TIL ARBEJDE

Den 1. maj går det løs med kampagnen, VI CYKLER TIL ARBEJDE. Kasper Houmark Thomsen deltager for første gang i år.

Af Henrik Bielefeldt

 

”Jeg er nu vant til at cykle på arbejde, da jeg kun har et par kilometer - så jeg bør jo cykle. men det er første gang, jeg deltager i kampagnen”, udtaler Kasper Houmark Thomsen

Den 1. maj starter kampagnen, VI CYKLER TIL ARBEJDE. Kasper Houmark Thomsen deltager i år sammen med kollegaen Tim Andersen.

Han cykler til daglig, men når det regner, kan det være svært at vælge cyklen frem for bilen. "Det sker da også, at jeg tager bilen på arbejde, hvis vejret er rigtigt træls. Men i maj måned bliver det cykel til hverdag, for jeg skal vinde over min kollega med flest cykeldage", fortæller Kasper Houmark Thomsen 

Motivationen for at deltage i kampagnen er den interne konkurrence med kollegaen, og så bliver det en god måde at starte dagen på.

”Selvfølgelig er det ikke lige nemt at komme op på cyklen hver dag, men nu går vi den gode tid i møde. Det ser jeg frem til – at motivationen er på plads", fortsætter Kasper Houmark Thomsen.

Kasper Houmark Thomsen er en del af et hold på 5 personer fra forskellige virksomheder i det kontorfællesskab, de bor i.

Sønderborg Kommune bakker op omkring, VI CYKLER TIL ARBEJDE og blandt andet afholdes der et morgenmadsevent den 17. maj på Rønhaveplads. Her kan man cykle forbi og få tjekket cyklen og samtidig få en morgenfrisk kop kaffe og morgenbrød. Hele kampagnen afsluttes med en cykelfest for alle deltagere i Sønderborg den 12. juni, hvor der vil blive delt lokale præmier ud.

Kampagnen, VI CYKLER TIL ARBEJDE, startede i 1997, og deltagerantallet lå sidste år på 65.690 personer som samlet cyklede 10.927.383 km.

 

Vil du deltage i, VI CYKLER TIL ARBEJDE?

Fra den 1. marts er det muligt at tilmelde dig og dine kolleger til, VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Du kan tilmelde dig her

Kom i gang med at cykle efter vinteren

Hvis du er en af dem, der stiller cyklen væk for vinteren, er her 5 gode råd til, hvordan du kommer i gang igen.

5 gode råd

Cookiepolitik