Fox and Hounds går forrest med LED

Fox and Hounds i Sønderborg går forrest med at skifte deres belysning til LED. Ud over belysningen har de også renoveret hele pubben.

Af Kristian Krogh

Fox and Hounds er frontløbere for LED

Fox and Hounds i Sønderborg er efter åbningen frontløbere på LED belysning. Tidligere var stedet en natklub, men nu er det lavet om til en pub med speciel øl og cocktails. Det er ikke kun belysningen der er skiftet på Fox and Hounds. Hele stedet har fået en overhaling, der er blevet renoveret overalt og sat energirigtige løsninger op.

Fox and Hounds tænker på deres forbrug. Hvis der ikke er nogen grund til at have alle afdelinger åbne, er de lukket og bliver først åbnet når det er nødvendigt. Lyset i kælderen er der sat sensorer på, så det kun er tændt når er nødvendigt.

Kunderne bliver helt overrasket over, hvordan vi har indrettet stedet. De siger kun positive ting om, hvordan vi har valgt stedet skal se ud. Vi er selv super glade for pubben” fortæller manager Kasper Jakobsen.

LED giver besparelser der batter

LED er en af de energirenoveringer der betaler sig hurtigst hjem. Hvis du skifter alt din belysning ud fra enten halogen eller glødepærer til LED, har du en en typisk tilbagebetalingstid på under 2 år.

Ifølge Energistyrelsen er der mange penge at spare, hvis du skifter til LED -  Hvis du udskifter 5 halogenspots på 35 watt med LED, så kan du spar 4.750 kr. i hele pærens levetid.

20. september 2016

Dekorationspære

Selv Fox and Hounds dekorationspærer er blevet skiftet til lavenergi LED pærer.

LED pærer

​Klik på billedet og hent folderen om energirigtige pærer.

Cookiepolitik