Boligmagasin på vej til din postkasse

Et helt nyt magasin spækket med gode råd, idéer og flotte illustrationer dumper i disse dage ind i de private postkasser i Sønderborg-området. Der er inspiration til, hvordan vi som boligejere nemt kan søge viden og blive klogere på, hvordan vi vedligeholder og energirenover vores bolig.

Af ZERObolig

Magasinet Boligforbedring er et nyt magasin, spækket med gode råd, nyttig viden og flotte illustrationer, der hjælper boligejerne i gang med deres boligforbedringsprojekt. Her i kommunen er der mange huse, der er 'oppe i alderen', og for de fleste er det en god investering både for krop og konto at få boligen set efter i sømmene.

Rådgivning og vejledning

Med Magasinet Boligforbedring får boligejerne rådgivning om, hvordan de kan forbedre deres hjem, så det igen har de bedste faciliteter og energirigtige løsninger. Magasinet indeholder artikler omkring renovering og forbedring af hjemmet - indvendigt og udvendigt. Det inspirerer til kommende byggeprojekter og informerer om, hvad man som boligejer skal være opmærksom på i forbindelse med forskellige forbedringer.

De lokale entreprenører og håndværkere

Hvad enten boligforbedringen er et gør det selv-projekt eller involverer hjælp fra entreprenører og håndværkere, ligger der arbejde for mange millioner kroner i boligforbedringer og venter. Derfor deltager flere lokale firmaer og håndværkere i magasinet. Intentionen med magasinet er nemlig, at det skal bygge bro mellem læsere, der har et boligforbedringsbehov, og de lokale erhvervsdrivende, der kan hjælpe dem.

Magasinet postomdeles i uge 35 til adresser med huse af ældre dato.

Læs det online

Du har også mulighed for at læse magasinet online ved at trykke på billedet.

31. august 2016

Energivejledning hos ZERObolig

ZERObolig tilbyder energivejledning til boligejere i Sønderborg-Området.

En energivejledning giver, dig som boligejer, overblik over de steder i boligen, hvor der er energibesparelser at hente.

Efter vejledningen modtager boligejeren en rapport med ideer til energirenovering i prioriteret rækkefølge.

Læs mere her

Cookiepolitik