Ny i ZERObolig

Anne Schmidt er ProjectZeros nye studentermedarbejder og arbejder med ZERObolig-projektet, hvor energivejledninger af de private boliger i hele Sønderborg-området er omdrejningspunktet.

Anne er bachelor-studerende på SDU/Alsion, hvor hun læser economics and business administration. Siden februar 2016 har Anne været ansat som studentermedarbejder på ProjectZero-sekretariatet i borgerprojektet ZERObolig.

Inden Anne startede sit nye studie har hun tidligere været ansat hos SE. Med en baggrund som kontorassistent og flere års erhvervserfaring, er Anne den helt rette til at tage hånd om ønsker om energivejledning. Endvidere er det Annes opgave at varetage det ny partnerskab i ZERObolig med fokus på pleje af samarbejdspartnere samt opfølgning på boligejernes ønsker til energirenoveringstiltag.

Ønskes en energivejledning hos ZERObolig, er det Anne der tager hånd om boligejeren igennem hele forløbet. Indtil nu har 1400 boligejere modtaget en energivejledning, det har allerede resulteret i mange energibesparelser ude i boligerne. Du kan stadig nå at bestille en vejledning, hvor du lige nu får kr. 500,- i rabat samt en gratis termografering.

 

Læs mere her

Anne kan træffes på tlf. 42 32 92 09 eller anne.schmidt@projectzero.dk

8. marts 2016

Cookiepolitik