Energivejledning med rabat

Nu tilbyder ZERObolig atter energivejledning til boligejere i Sønderborg-området. Over halvdelen af de 1400 boligejere der allerede har fået uvildig energivejledning i boligen, har igangsat store og små tiltag der har ført til energibesparelser.

En energivejledning giver dig som boligejer, overblik over de steder i boligen, hvor der er energibesparelser at hente. Efter vejledningen modtager boligejeren en rapport med ideer til energirenovering i prioriteret rækkefølge. ZERObolig lægger stor vægt på at den vejledning vi tilbyder er uvildig.

Få rabat + gratis termografering

Tilmeld og betal en energivejledning nu og få 500 kr. i rabat!  
Normalprisen for en energivejledning er 2.900 kr.Tilbuddet er lige nu 2.400 kr.

Alle der bestiller energivejledning snarest muligt, kan i marts få en gratis termografering af huset! Det er vigtigt at energivejledningen foretages i marts måned, ellers bliver det for varmt i vejret.

 


Termografiske billeder skal tages når det er koldt udenfor. Dette billede er taget af det lokale firma AlsByg

Efter at ZERObolig har modtaget din tilmelding, bliver du telefonisk kontaktet for en dato for et besøg af ZEROboligs uvildige energivejleder.

Partnerskab på vej

Energivejledning kan føre til store energibesparelser, igennem flere år har ZERObolig målt effekten af energivejledninger ude i boligerne. En god snak med en energivejleder og gennemgang af egen bolig, giver tit og ofte boligejeren mod på at bringe energiregningen ned. Derfor er ZERObolig i tæt samarbejde med flere af områdets pengeinstitutter, forsyningsselskaber og ikke mindst håndværkere, der ønsker at fremme energibesparelser og CO2-reduktioner.

 

TILMELD dig en energivejledning og betal online med dankort.

Kontakt os venligst, såfremt det ikke er muligt at betale med dankort.

1. marts 2016 - 31. marts 2016

Ikke langt fra tanke til handling

Hos Ib Funder-Nielsen, Egernsund er der ikke langt fra tanke til handling. Få dage efter et besøg af en energivejleder havde han isoleret sit loft, og ringet til en VVS'er.

"Vi kunne lige så godt komme i gang med det samme. Nu var vi jo også sikre på, hvad der var smart at gøre"
Ib Funder-Nielsen.

Yderligere oplysninger

ZEROboligsekretariatet
post@zerobolig.dk

3840 5426

 

Cookiepolitik