Billig hulmursisolering

Familien Van der Meer havde i lang tid overvejet at få deres hus efterisoleret. I mellem jul og nytår, da tiden var til det, tog de beslutningen, og indhentede tilbud fra håndværkere på hulmursisolering.

Og det har de ikke fortrudt, for blot dagen efter, at håndværkerne var færdige, kunne isoleringen mærkes - kulden fra ydervæggene forsvandt, og de kunne sågar skrue ned for varmen på radiatorerne. 


Anne Van der Meer foran familiens murermestervilla i Broager

- Vi regner med at kunne skære en tredjedel af vores varmeforbrug, og så er det jo en ekstra dejlig bonus oven i hatten, at den komfortmæssige forbedring har været så markant, lyder det fra en Anne Van der Meer, som glæder sig over resultatet.

Den grønne dagsorden har også været en vigtig faktor i familiens beslutning om hulmursisolering.

- Det er godt at vide, at vi også reducerer vores CO2-udledning og på den måde er med til at skåne klimaet og miljøet, fortæller Anne. 

Meget for pengene 

Hulmursisoleringen i familien Van der Meer kunne laves for lige under 10.000 kr. Og herfra skal man huske, at man kan trække energitilskud og håndværkerfradrag fra. 

- Det var håndværkeren der sørgede for at indhente energitilskuddet, og han nævnte også håndværkerfradraget. Det var rigtig god service, og det gør, at vi i sidste ende kun har betalt omkring det halve beløb for hulmursisoleringen, når begge ting er trukket fra, fortæller Anne Van der Meer.

En anden positiv ting som familien nævner, er den korte tid det tager. På familiens murermestervilla i Broager tog det omkring en halv arbejdsdag.

Fremtidens projekter 

Familien ønsker fortsat, at forbedre flere ting ved huset. Planen er, at der om 4-5 år skal nyt tag med ekstra isolering og husets facade skal også genopfriskes. 

8. marts 2016

Energivejledning

Anne får en snak med energivejleder Charlie Lemtorp om hulmursisolering. 

Har du brug for hjælp til at komme i gang med energirenovering? Så læs mere om energivejledning HER

Hulmursisolering

Hulmursisolering er et af de første tiltag du bør overveje, hvis du vil spare penge på varmeregningen, og forbedre komforten i dit hus.

Hulmursisolering kan udføres i boliger, som har en ydervæg i med hulmur. I murede huse fra 1920’erne og frem er facaden for det meste en hulmur, hvor der er en formur og en bagmur der er muret op parallelt og forbundet med murbindere. Der er imellem murene et hulrum som kan varierer i bredde men som oftest mindst 5 cm.

Cookiepolitik