Vandt en Tesla for en dag

- Jeg vinder aldrig noget, udbrød den heldige vinder af en hel dag i en Tesla, som ZERObolig i samarbejde med Broager Sparekasse havde stillet på højkant som gevinst.

Af Louise Johnsen


Helle Buhrkal og hendes mand deltog i ZEROboligs nyligt afholdte informationsaften om energi i boligen. Til denne lejlighed havde Broager Sparekasse stillet sparekassens Tesla til rådighed for alle interesserede, som kunne nyde en prøvetur i et eksemplar af elbilernes topklasse.

Helle Buhrkal var ikke sen til at stille sig i kø til prøveturene og heller ikke til at udfylde svarskemaet for deltagelse i konkurrencen. Men der var helt stille i lokalet, da energivejleder Charlie Lemtorp trak den heldige vinder! Og der kom ikke en lyd fra salen, da navnet blev offentliggjort.

Imponeret over elbilen

-Jeg kunne slet ikke forstå at det var mig – jeg vinder jo aldrig noget, udbrød Helle Buhrkal der til daglig arbejder hos en bilforhandler. Det er ikke Teslaer vi forhandler, men elbiler har i høj grad min interesse og jeg tror på, at de er fremtiden. Under køreturen i den lækre Tesla, blev jeg vildt overrasket over hvor hurtig den er fra 0 – 100, jeg blev jo nærmest kastet tilbage i sædet, da jeg uden for byen holdt helt stille og trykkede speederen i bund. Faktisk tror jeg den er hurtigere i optrækket end vores shopper motorcykler – så ja – jeg er imponeret over hvor meget den kan og hvor strømlinet den er.


Hjem på cykel

Familien Buhrkal benyttede aftenen til at få besvaret spørgsmål om hvilke energirigtige tiltag der er relevante for dem i deres hjem. En ny ombygning skal i gang, men inden da skal der køres elbil. Men hvor turen skal gå hen er ikke helt besluttet endnu, lød det fra Helle Buhrkal der steg op på sin cykel og cyklede hjem i den kølige aprilaften.

3. maj 2016

Cookiepolitik