Tur til Kiel eller Kina i elbil?

Invitation til 6. Nordeuropæiske E-Mobil Rallye 2016, 10-12 juni i Kiel.

Den tidligere tyske rallykører, Ingo Buck står bag det 6. Nordeuropæiske el-bilsrally, der foregår over tre dage i regionen omkring Kiel.

El-bilsrallyet er mere end blot et orienteringsløb, her der det indlagt fart og manøvreprøver undervejs. Køreruten under det tre dage lange rally, planlægges så man, som deltager, får set de mange spændende steder af Kiel regionen!

Deltag med din elbil

I år får deltagerne et helt specielt tilbud ved tilmelding til det 6. Nordeuropæiske el-bilsrally fra 10-12. juni i Kiel, idet danske private teams (2 personer plus el-bil) kun skal betale EUR 190,- og firmahold kun EUR 290,- for at deltage. Derudover betaler holdene selv for overnatning/og det meste forplejning. Startgebyr er inkl. festmiddag når rallyet er overstået ligesåvel som der er diverse sponsorgaver undervejs.


Vind en tur i et kinesisk elbilsrally i oktober 2016

Den kinesiske mediekoncern TITAN har inviteret Ingo Buck til at deltage i planlægningen af det første el-bilsrally i provinsen Hunan i Kina til oktober 2016. Dette har givet præmierne i det Nordeuropæiske rally større højder, da fire deltagende teams får muligheden for at vinde en deltagelse i det kinesiske elbilrally den 11.-16. okt 2016

Idet der kun er plads til 50 hold i det Nordeuropæiske el-bilsrally den 10.-12 juni 2016, så er chancen meget stor for at komme med til Kina.


Læs mere om det 6. nordeuropæiske elbilrally

10. juni 2016 - 12. juni 2016

Pris: Forskellig deltagerpris

Cookiepolitik