Og vinderne er...

Sidste uges morgenmadsevent i Sønderborg midtby for friske cyklister bød også på en konkurrence om sjove og brugbare cykelpræmier. Vinderne er nu fundet.

Af Pernille Petersen

De 160 cyklister fra Vi Cykler Til Arbejde kampagnen, der mødet op til til kaffe og morgenbrød i Sønderborg midtby i sidste uge, kunne også deltage i en konkurrence, hvor brugbare og sjove cykelpræmier var sat på højkant. De morgenfriske cyklister blev bedt om at komme med forslag til, hvordan cyklismen kunne fremmes og gøres bedre i Sønderborg-området.

Dette gav anledning til gode input om hvordan man i andre lande, arbejder med cykelfremme. En deltager kunne fortælle, at i Holland bliver cyklisterne tilgodeset med en skattelettelse, hvis de bruger cyklen til og fra arbejde.

Blandt de mange gode besvarelser, er der nu udtrukket 13 heldige vindere.

Vinderne af konkurrencen blev:

Navn Præmie
Anette Ravn Rød regnjakke
Berit Petersen Rød regnjakke
Joan Lysholdt Rød regnjakke
Anne Hansen Rød regnjakke
Henriette Ravn Rød regnjakke
Martina Simurda Rød regnjakke
Klaus Gregersen Sort regnjakke
Jørn Andersen Sort regnjakke
Matjej Simurra Bikezac
Bjørn Houlberg Bikezac
Lars Jensen Bikezac
Joan Clausen Bikezac
Susanne Mortensen Bikezac

 

Vinderne får direkte besked.

18. maj 2016

Vi Cykler Til arbejde

I Sønderborg-området har over 800 borgere fra Sønderborg-området tilmeldt sig Cyklistforbundets kampagne – Vi Cykler til Arbejde. Dette er 100 mere end sidste år.

Om kampagnen

Vi Cykler Til Arbejde giver anledning til at virksomheder og medarbejder sætter fokus på at cykle til og fra arbejde. Deltagerne i kampagnen har mulighed for at dyste sammen med deres kollegaer om at cykle mest i maj måned

Cookiepolitik