Fuldt ud tilfreds med sin elbil

I 2015 røg salget af elbiler i vejret. En af årets mange elbiler blev købt af Lene og Kim Krogh, som skiftede dieselbilen ud med en Tesla og har bestemt ikke fortrudt deres køb.


På billedet ses de lykkelige elbilejere, Lene og Kim Krogh, med deres energirigtige Tesla.

- Før var en bil et transportmiddel, som skulle køre fra A til B. Nu er det en oplevelse man bliver totalt glad i låget af, fortæller Lene Krogh.

Tesla fik det bedste år i Danmark i 2015 med lige under 3.000 nyregistrerede biler. Men det var ikke kun Tesla der solgte mange elbiler i 2015, både BMW, Nissan og Renault solgte langt flere elbiler end tidligere. I alt blev der sidste år indregistreret 4.523 nye elbiler i Danmark.

Hvorfor vælge en elbil?

Lene og Kim har købt deres elbil til privat kørsel i dagligdagen, og ikke mindst familiebesøg på i hovedstaden. Elbilen kan sagtens køre turen fra Sønderborg til København, og ved gratis opladning ved Teslas Supercharger er broafgiften den eneste udgift på turen.

- Bilen er fantastisk at køre i, der er dejlig meget plads, den er miljøvenlig samtidig med den er billig i drift fortæller Kim Krogh, og fortsætter. Der er langtidsgaranti på elbilen, så man at ved der ikke kommer uforudsete udgifter. Det eneste der ikke er med denne garanti er dæk, batterierne har endda 8 års garanti på.

Kim Krogh er ikke i tvivl om, hvorfor det er fordelagtigt at vælge en elbil, i dette tilfælde en Tesla, som familiens bil.
- Køreegenskaberne er fremragende og hver gang bilen bliver opdateret, er det som at få en ny bil. Den er hurtig og flot og tiltrækker stor opmærksomhed. Og jeg fortæller glædeligt om, hvad den kan og hvilke egenskaber den har, fortæller en entuasiask Kim Krogh.

Tesla opdaterer elbilens software til nyere versioner flere gange årligt. Det er ikke nødvendigt at bilen skal på værksted for at opdateringen sker, det kan sagtens ske hjemme i garagen, eneste krav er at bilen er slukket i det tidsrum.

 

17. maj 2016

Supercharger

Teslas Supercharging er gratis og oplader hurtigt din bil, når denne er flad.  Se hvor din nærmeste supercharger ligger i Danmark. Klik her.

Årlige salgstal for elbiler i Danmark

Se de årlige salgstal for elbiler i Danmark her klik her.

For yderligere oplysninger

Peter Rathje

peter.rathje@projectzero.dk

Cookiepolitik