På elcykel fra Sønderborg til Havnbjerg

Helle Reineckern cyklede dagligt mellem Sønderborg og Havnbjerg, da hun fik mulighed for at teste en elcykel gratis i 2 uger, ved Jønnes cykler.

Af Pernille Petersen

Kampagnen Test En Elcykel er forsat i fuld gang hos Jønnes Cykler, og Helle Reinecker er en af de i alt 600 ansøger, som har været heldig at prøve en elcykel gratis i 14 dage.

Helle tilbagelå hver dag ruten Sønderborg-Havnbjerg, for at komme på arbejde ved grillen, som ligger overfor Danfoss. Selvom det var en længere cykletur hver dag, så var det en fornøjelse.

På vej til arbejde tog jeg den mest direkte vej, men hjemturen var altid med en lille omvej, så jeg kunne nyde landskabet”, fortæller Helle Reinecker.

Hun kan også se mange fordele ved at tage elcyklen fremfor bilen.

Jeg kan cykle på arbejde uden at være helt kogt. Jeg får frisk luft og også motion – og jeg sparede 1000 kroner på benzinregningen “, siger hun.

Helle Reinecker er efter 14 dage med en elcykel,  nu meget tæt på at købe en selv.

Sønderborgnyt, Juni 2016

9. juni 2016

Vidste du at..

CO2-udslippet reduceres med over 90% for hver tur, der overflyttes fra bil til el-cykel. Hvis en typisk dansk bilist erstatter de korteste bilture med en tur på elcykel spares der ca. 1 ton CO2 pr. år

Det Økologiske Råd

Cookiepolitik