Harald Nyborg får mere lys for de samme penge

Harald Nyborgs forretning i Sønderborg har udvidet butiksarealet med hele 500 m2, uden at hæve deres energiudgifter til lys. Oven i købet har hele butikken fået hævet lysniveauet med 35 procent uden, at det koster mere.

Af Kristian Krogh

Her ses Butikschef Bent Dissing i LED-lyset fra hans genåbnede butik.

Harald Nyborg i Sønderborg er blevet 500 m2 større, da lageret er flyttet ind i butikken. De fik skiftet alt deres belysning til LED, hvilket har gjort at de har samme energiforbrug som før, selvom butikken spænder over et meget større areal.

Samtidig har butikken fået hævet lysniveauet fra 450 lux til 700 lux, som giver en stigning på 35 procent. Det betyder at butikken er meget mere lys end før. Dette har kun ladet sig gøre med skiftet til LED-belysning. Havde de beholdt den gamle belysning og gjort butikken større, var deres elregning blevet betydeligt større.  

”Kunderne har taget rigtig godt imod vores nye koncept og butik. Omsætningen er steget meget, efter vores konceptændring. Det kan skyldes butikkens udseende, bedre belysning og at kunderne nu selv skal finde deres varer og tage dem med til kassen,” fortæller butikschef Bent Dissing,

Han fortsætter:

”Hvis man skal have skiftet sin gamle belysning til LED belysning skal man have den rigtige rådgivning, og det fik vi af Elektrikeren Sønderborg.”

Alle Harald Nyborgs butikker gennemgår en renovering, hvor et nyt koncept bliver indført med selvbetjening. Harald Nyborg i Sønderborg er en af de butikker, som har fået indført selvbetjening. Det betyder at kunderne nu selv skal gå rundt og finde de varer, de har brug for. Tidligere skrev man en seddel, som skulle afleveres ved kassen og derefter skulle tingene findes på lageret.

 

28. juni 2016

Harald Nyborg

Hvis du vil læse mere om Harald Nyborg - Klik her.

Rådgivning om LED

Hvis du vil vide mere om LED belysning, så skal du kontakte Elektrikeren Sønderborg eller N.H.Jespersen, som glædeligt vil rådgive om, hvilke LED pærer de mener passer til lige præcis din lampe.

Cookiepolitik