Elcyklen var det rigtige valg

For Susanne Sjøholm var elcyklen det helt rigtige valg, da hun efter et trafikuheld, skulle tilbage til en hverdag med mere fysisk aktivitet.

Af Pernille Petersen

For mange utrænede cyklister kan en længere cykeltur virke uoverskuelig, især hvis der er stejle bakker, modvind, eller hvis kroppen har skavanker. En elcykel kan blive vejen frem, da hjælpemotoren gør det lettere og sjovere at begive sig ud på en cykeltur.

Testede en elcykel

Sådan var det også for Susanne Sjøholm, som til daglig bor i Hundslev med sin mand Tom.

”Jeg har førhen været meget aktiv, men grundet min skade har det været begrænset, og jeg savnede det ” fortæller Susanne, som nu nyder de lange cykelture på elcyklen sammen med sin mand Tom.
Da Susanne fik muligheden for at prøve en elcykel gratis i 14 dage ved Jønnes cykler slog hun til. Testperioden med den elektriske cykel gjorde Susanne endnu mere sikker - elcyklen var det helt rigtige valg for hende.

I fast rutefart til Guderup

Susanne valgte i foråret at investere i en elcykel og den har allerede været flittig brugt. Hun cykler ofte til Guderup for at besøge hendes mor, datter og børnebørn. Elcyklen har betydet at bilen er blevet skiftet ud, når turen går til Guderup, undtagen når børnebørnene skal med hjem på besøg.

Jeg har haft min elcykel i par måneder, og jeg har bestemt ikke fortrudt. Elcyklen har givet mig en stor glæde, og det er den bedste investering, siden jeg købte en motorcykel, da jeg var 18 år ” fortæller Susanne med stort smil.

Fuld pedalkraft næste år

Susanne forventer at give den fuld gas på hendes elcykel, når hun næste år deltager i Cyklistforbundets store kampagne ”Vi Cykler til Arbejde. Her vil hun cykle fra Hundslev indtil Sønderborg Slot, hvor hun har sin daglige gang.

28. juni 2016

Tips til køb af elcykel

Cookiepolitik