Følg dit elforbrug på mobilen

Er du i tvivl om hvor meget du dagligt bruger i strøm, så er der hjælp at hente med SE’s app. Når du er bortrejst er der ingen grund til at unødige apparater står tændt. App’en giver dig et overblik over dit strømforbrug i hjemmet.

Af Louise Johnsen

 

Mon det har nogen effekt at slukke for printeren når den ikke er i brug? Eller mon det gør noget at opladeren til mobiltelefonen altid sidder i stikkontakten?

Med SE’s app kan du se dags-, måneds- og årsforbruget på alle dine elmålere – derhjemme eller i sommerhuset. Du kan også opsætte forbrugsovervågning og blive advaret, hvis dit forbrug er over eller under en vis grænse. 

Overflødig brug af strøm

En væsentlig del af det elforbrug der registreres hos elselskabet, er det elforbrug som elektriske apparater stadig bruger, selvom vi tror at vi har slukket. Tit og ofte er det et overflødigt energiforbrug, som familien slet ikke har nogen glæde af.

En dansk gennemsnitsfamilie bruger for 600 kr. årligt af standby strøm, og i særlige grelle tilfælde meget mere.
Regningen for f.eks. en X-boks eller PlayStation 4 spillekonsol, der står tændt med pauseskærm, kan i værste fald løbe op i 1.500-2.000 kr. om året.

Kilde SE

Det er gratis

Det er helt gratis at hente SE’s app og følge dit el-forbrug overalt. Et godt overblik over dit forbrug gør det lettere at spare på energien – så start med det samme! Du skal bruge dit kundenummer og pinkode til at registrere dig.

Spar penge og CO2 med omtanke for dit eget el-forbrug!

 

10. juli 2016

Scan koden

Scan koden med din mobil eller find SE i App Store eller i Play Butik

Overblik på mobilen

Cookiepolitik