Intet bliver som før!

Klimafilmen ”Intet bliver som før” har allerede skabt stor debat rundt i verden. Nu vises filmen i Sønderborg med indledning af Sønderborgs borgmester.


Naomi Klein, højtrespekteret klimaaktivist, har skabt et mesterværk af en klima- og debatfilm. ”Intet bliver som før” udfordrer både klimaindsatsen og samfundstænkningen.

Sønderborghus viser filmen den 27. januar 2016. Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen fortæller inden filmen om Sønderborgs ambitiøse klimaindsats. Efter filmen vises en debat optaget den 14. november 2015 i København, hvor publikum og Uffe Elbæk (Alternativet) udfordrer Naomi Klein.

Inden arrangementet serverer husets kok en smagsprøve til ganen ledsaget af lidt drikkelse.

Arrangementet afholdes på Sønderborghus den 27. januar med start ved 18.30-tiden og slut ca. 21.15.

Bemærk kun 50 billetter

ProjectZero opfordrer alle interesserede til at deltage i arrangementet. Læs mere i kalenderen på www.sonderborghus.dk eller tilmeld dig straks på Billetnet

Billetprisen er 60 kr. pr. billet.


ProjectZero udlodder 10 billetter til de hurtige

Vil du deltage i lodtrækningen om 5 x 2 billetter, så send straks og inden torsdag den 14. januar kl. 16.00 en mail til post@projectzero.dk med navne og adresser på personer (dog max 2 personer).

Konkurrencespørgsmålet er: Hvad er navnet på det 50 mio dkk store EU projekt, som i de kommende 5 år skal gøre Sønderborg til en SmartCity ?

Vi trækker lod blandt modtagne mails/besvarelser og giver vinderne besked direkte fredag morgen. 

For yderligere information

Peter Rathje
​peter.rathje@projectzero.dk

27. januar 2016 kl. 18.30 - 21.15

Pris: 60

Vil du vide mere?

Læs mere på filmens hjemmeside her

Læs filmens presse-kit her

Intet bliver som før (This Changes Everything)

Forlagets beskrivelse af bogen bag filmen

“Naomi Klein er et geni. Hun formår at sammenkoble politik, økonomi og historie og udskille enkle og stærke sandheder med universel betydning."
Robert F. Kennedy, Jr.

I 'Intet bliver som før' viser Naomi Klein, at klimaforandringer ikke blot er endnu en sag, der kan arkiveres pænt mellem skat og sundhedsforsikring. Klimaforandringer er en alarmklokke, der ringer for at fortælle os, at vi må forandre vores økonomiske system, der allerede fejler. Klein viser i en grundig og overbevisende gennemgang af fakta, at massiv reduktion af drivhusgasser er vores bedste mulighed for samtidig at reducere stigende ulighed, gentænke vores demokratier og   genopbygge vores skrantende lokale økonomier.

Klein blotlægger den ideologiske desperation hos klimabenægterne, de skruppelløse vildfarelser blandt geoingeniører og de tragiske nederlag for alt for mange grønne strategier. Og hun viser uhyre præcist, hvorfor det frie marked og globaliseringen ikke har kunnet – og ikke kan – overvinde klimakrisen, men i stedet gør ondt værre med stadig mere ekstreme udvindinger i følgeskab med uhæmmet katastrofekapitalisme.

Klein argumenterer for, at de nødvendige ændringer i vores omgang med naturen og hinanden ikke skal betragtes som en urimelig straf, men snarere som en gave: De er den gnist, der kickstarter transformationen af vores ødelagte økonomier og skæve prioriteringer. Baseret på et tæt kendskab til de nyeste græsrodsinitiativer viser Klein, hvordan den truende katastrofe skaber helt nye og alternative måder at tænke økonomi og udvikling på. Kan vi gennemføre forandringerne i tide? Kun én ting er sikker: Med klimaforandringerne bliver intet som før.

Cookiepolitik