56,3 MW i ny solcellepulje

Drømmer du om solceller? Chancen for at få tilskud er lige om hjørnet, når energinet.dk åbner for årets første solcellepulje den 1. februar 2016. 

Først-til-mølle princippet

Når puljen åbner, handler det om at være klar, da pristillægget fordeles efter først-til-mølle princippet. Puljen på 56,3 megawatt er delt op i fire underpuljer, så både privatpersoner, boligforeninger og solcellelaug har mulighed for at få andel i puljen.

Ha’ din ansøgning klar!

Også i 2016 gælder det om at have ansøgningspapirene klar inden puljen åbner, derfor er det en god idé at gå i gang med planlægningen allerede nu.

- Uanset om man er privatperson, boligforening eller solcellelaug, skal man have en købsaftale, hvilket er betinget af, at man får tilsagn til puljen. Derved skal man have en skriftlig aftale med en solcelleleverandør om at købe et solcelleanlæg, for at få del i puljen. Vær ekstra opmærksom på, at det ikke er muligt at modtage anden offentlig støtte sammen med pristillægget – det vil fx sige, at det ikke er muligt både at udnytte håndværkerfradraget og modtage pristillæg – skriver energinet.dk på deres hjemmeside.

Se tjeklisten for ansøgning på www.energinet.dk

Hvis du er interesseret i at få solceller på taget, så kontakt din lokale solcelleinstallatør og få en aftale!

Læs energinet.dk’s vejleding om forhøjet pristillæg her

11. januar 2016

36,3 MW overført til 2016

Sidste års solcellepulje blev ikke tømt. Derfor blev de resterende 36,3 MW fra sidste år overført til 2016 og udbydes nu igen, sammen med de allerede planlagte 20 MW. 

88 øre per kilowatttime

Som privat boligejer kan du få et pristillæg på 88 øre per kilowatttime. Læs mere om de forskellige puljer her

For yderligere information

Nicolas Bernhardi
Nicolas.Bernhardi@projectzero.dk

Cookiepolitik