Stor interesse for nyheder i 2016

Rigtig mange følger med i den udvikling, der sker i Sønderborg kommune. Vi har i 2016 haft over 63.000 besøgende forbi vores nyheder -  interessen kommer fra nær og fjern.

Af Nicolas Bernhardi

Nedenfor kan du se de nyheder, der i 2016 fik størst opmærksomhed. Fælles for alle nyhederne er, at de viser, hvor mange forskellige tiltag der er i gang på vej mod nullet i 2029.

Nicolai F. Andresen med datteren Camille ved solcelleanlægget på Alsion

ATsolar fikser klimaet

ATsolar er en succeshistorie, når det handler om solceller og grønt iværksætteri i Sønderborg-området. Siden 2011 har virksomheden samlet installeret 9.000 kWp i Sønderborg-området.

Geotermisk saltvand er det nye brændsel

I april blev det nye SaltPower-forsøgsanlæg ved Sønderborg Geotermi indviet. Et nyudviklet osmoseanlæg skal trække energi ud af det salte geotermi-vand. Lørdag eftermiddag var der åbent hus for alle nysgerrige salt- og geotermi-interesserede sønderborgere.

Fynshav vandt konkurrence om delebiler

I august skulle borgerne fra Rinkenæs og Fynshav komme med forslag til, hvordan en delebil kunne blive en del af deres hverdag. Beboerne i Fynshav løb med sejren og kan nu glæde sig til at få stillet delebil til rådighed.

Martin - En af verdens bedste sælgere

Martin Moos fra Sønderborg har et sælgergen udover det sædvanlige, og hos Tesla Motors ligger han i verdenseliten over sælgere.

Sparede 75 % på energien

Energioptimering med ny varmekilde og solceller på taget gav familien Nielsen fra Tørsbøl en energibesparelse på 75 %. Komfort og tryghed står stadig højt på listen, og besparelsen har ikke påvirket dette.                   

16. december 2016

Cookiepolitik