TEST en elcykel

Nu er der igen mulighed for at prøve kræfter af med en elcykel. Jønnes Cykler har åbnet for tilmeldingerne til kampagnen TEST en ELcykel, hvor du som cyklist kan låne en elcykel i 14 dage og derved teste om det er noget for dig.

Sidste års Test en elcykel kampagne gav rigtig mange borgere, blod på tanden til at afprøve elcyklen. De glade cyklister og den gode respons på initiativet, har fået flere til a benytte el-cyklen som et klimarigtigt og glimrende alternativ til bil nummer to. For at få endnu flere til at snuse til elcyklens fordele, tilbyder Jønnes Cykler nu en ny række testpersoner, at låne en elcykel i to uger og prøve, om det ikke er en herlig løsning på den daglige transport.

-Med en elcykel slipper man for at skulle op og træde hårdt i pedalerne, når det går op ad bakke og modvind er heller ikke noget problem, siger Jens Matthiesen fra Jønnes Cykler.

-Det er ingen hemmelighed, jeg tænker meget på klimaet, men jeg tænker også, at en elcykel giver de mennesker, der har led- eller rygproblemer, en mulighed for at nyde nogle cykleture. Og vi skal ikke glemme, at mange ældre oplever fornyet cykleglæde, når de triller omkring på en elcykel”, siger cykelhandleren.

 

På elcykel i dagligdagen

Har du brug for at komme rundt i byen, fra by til by eller på arbejde, så er en elcykel måske et godt alternativ til bilen - Det kan du nu få bekræftet ved at tilmelde dig som testcyklist til programmet TESTenELcykel.nu.

Jønnes Cykler stiller seks elcykler til rådighed for borgerne i hele Sønderborg-området i perioden april til oktober 2016, derved får 36 testcyklister mulighed for at træde nænsomt i pedalerne uden at blive alt for forpustet.

Testcyklisten skal selv kunne fragte elcyklen fra Jønnes Cykler i Sønderborg til egen bopæl og tilbage igen efter endt testperiode.

 

Udfordr dig selv og opnå medaljer

Ved at anvende app'en ZERObike bidrager du til at synliggøre hvor og hvor meget vi cykler. Fokus er på sund og klimarigtig transport og med ZERObike kan du som cyklist, sammenligne egen cykelindsats med andre og høste sølv, guld og måske platin medaljer for dine tilbagelagte kilometer på cykel.

Download ZERObike i Appstore eller PlayButik

ZERObike er et forskningsprojekt for cyklister i Sønderborg-området - Læs mere her

 

 

12. april 2016 - 30. september 2016

Pris: Gratis

Ansøg om lån af elcykel

Ansøg om at blive testcyklist allerede i dag. Der udvælges seks testcyklister hver 14.dag fra den 11. april 2016 til den 1. oktober 2016.

Ansøg nu og få medvind på cykelstien!
www.testenelcykel.nu
 

Du kan deltage i TESTenELcykel hvis du:

 • Bor i Sønderborg Kommune
   
 • Har brug for et køretøj til at komme rundt i byen, fra by til by eller på arbejde - og gerne vil afprøve om dette kan gøres på cykel i stedet for med bil
   
 • Har mulighed for at opbevare elcyklen i et aflåst rum eller i hvert fald indendørs
   
 • Er villig til at give feedback på brugen af elcyklen ved testperiodens afslutning
   
 • Har en indboforsikring, der også gælder cykler
   
 • Vil føre daglig manuel logbog om brugen af cyklen og antal kørte kilometer

Yderligere oplysninger

Louise Johnsen
louise.johnsen@projectzero.dk

Cookiepolitik