SPOT på butikkerne

Har du butik i Sønderborg-området, har du nu mulighed for at få en gratis energivejledning. ProjectZero udlodder 15 gratis energivejledninger.

ProjectZero sætter fokus på byens lys. Butikkerne bruger masser af lys og har derfor store spare-muligheder ved at skifte til LED. De ZERObutik-certificerede elektrikere hjælper butikkerne med at se lyset og mulighederne.

Kontakt derfor Kristian Krogh, ProjectZero -  N. H. Jespersen A/S eller Elektrikeren A/S, hvis du ønsker en plads blandt de første 15 butikker, der får en gratis ZERObutik-vejledning!
 

SPOT på de lavt hængende frugter

Udskiftning fra halogen til LED pærer er et eksempel på lavt hængende frugter indenfor belysning. LED pærerne findes i alle afskygninger og investeringen er som regel sparret hjem på 1-2 år. Ved udskiftning fra halogen til LED sparer man samtidig, at skulle skifte sine pærer så ofte. Ved at skifte belysningen til LED, får man en CO2-reduktion. Når klimaturister besøger Sønderborg kommunes butikker giver det et godt image, at vores ZERObutikker tænker på klimaet.
 

SPOT på lokale ZERObutik samarbejdspartnere

N. H. Jespersen A/S og Elektrikeren A/S er begge certificerede ZERObutik- energivejledere og bakker op om ZERObutik konceptet. Elektrikerne ved præcis, hvordan man laver helhedsløsninger i butikker, så I får det lys der behøves i de enkelte butikker.
 

Generalforsamling Sønderborg handel

På generalforsamlingen i Sønderborg Handel den 31. marts fortalte ProjectZero, at der er udloddet 15 gratis energivejledninger efter først-til-mølle princippet. Så skynd dig!

10. april 2016

Få en gratis energivejledning

Gå foran med energibesparelser og få en gratis energivejledning i din butik. Vi udlodder 15 vejledninger efter først til mølle princippet.
Kontakt Kristian Krogh, ProjectZero på 2869 9520 og book et besøg.

ZERObutik

Når du sparer 10% af butikkens energiforbrug og/eller CO2-udledning, så bliver du samtidig ZERObutik. Liste med butikker, som allerede er ZERObutik – klik her

Link til ZERObutik

Hvorfor blive ZERObutik? – Klik her

Yderligere oplysninger

Kristian Krogh - 28 69 95 20

kristian.krogh@projectzero.dk

Cookiepolitik