Kør Tesla på en aften fuld af energi

Torsdag den 28. april er du inviteret til en gratis aften med fokus på energi i boligen!
Lokale ZERObolighåndværkere står klar til at besvare netop dine spørgsmål om energirenovering af boligen. Du kan ligeledes få en prøvetur bag rattet i Broager Sparekasses Tesla.

 

ZERObolig sætter fokus på energi i boligen ved en informationsaften hvor alle interesserede kan blive klogere på energibesparelser, energirenoveringer og på om elbilens fortræffeligheder.
Torsdag den 28. april inviterer vi til informationsaften på Business College Syd i Sønderborg.

Kl.18.00 åbnes dørene, hvor ZEROboligs håndværkspartnere står klar til at svare på dine spørgsmål, give gode råd og vejledning omkring energirenovering til en bedre og mere komfortabel bolig.  Broager Sparekasse har stillet deres Tesla til rådighed for at interesserede kan prøvekøre det elektriske køretøj. Ragges pølsevogn er på pletten og tilbyder dig nem aftensmad.

Kl. 19.00 starter informationsaftenen med fokus på energi for alle interesserede.


Bedre komfort og højere salgsværdi

Vi ønsker alle en tryg og komfortabel bolig til vores familier. En bolig med minimalt energiforbrug og gerne med høj værdi. Aftenens emner fokuserer på hvordan vi bedst muligt kan opnå dette ved isolering, udskiftning af ældre varmekilde, udskiftning af vinduer og døre m.m.m., så varmen holdes inden døre.  Ejendomsmægler Bjarne Westh Hansen fra Nybolig i Sønderborg sætter fokus på hvorledes et godt energimærke og lave energiudgifter forøger værdien af boligen.


Vind en gratis energivejledning og en Tesla for en dag

Bliv langt klogere på energien i din bolig, få svar på alle dine spørgsmål og deltag tilmed i lodtrækningen om at vinde en Tesla for en dag. Vi trækker lod blandt de tilstedeværende om at få en gratis energivejledning af boligen, samt at få muligheden for at køre Tesla en hel dag.

28. april 2016 kl. 18 - 21.15

Pris: Gratis

Bare mød op!

 

 

Program for aftenen

Åbn programmet for informationsaftenen HER

Møde en ZERObolig håndværkspartner

Cookiepolitik