Har du meldt dit hold til?

Maj måned nærmere sig med hastige skridt, og det er ved at være sidste udkald med tilmelding af dit hold til Vi cykler til arbejde.

Cyklistforbundet afholder endnu engang kampagnen Vi Cykler Til Arbejde, som sætter fokus på cyklismen ved arbejdspladsen, og skaber rammerne for et bedre fællesskab blandt kollegaerne. I kan følges til og fra arbejde, lave interne konkurrencer og samtidig fejre og heppe på hinanden.

Ved at deltage i kampagnen "Vi cykler til arbejde" håber vi at få flere til at lade bilerne stå og tage cyklen til og fra arbejde. Jeg vil opfordre til, at man tager udfordringen til sig, danner et hold med sine arbejdskolleger og ser, hvor mange "cykel-dage" man kan drive det til. lyder opfordringen fra sundhedsudvalgets formand, Helge Larsen.

Vil du sammen med din arbejdsplads deltage i årets store cykelkampagne

Tilmeld dit cykelhold her

ProjectZero inviterer alle deltagere til "morgenmadsevent" på Rønhaveplads den 11. maj, hvor der serveres kaffe, boller og cyklehandlerne vil stå klar til at efterse din cykel.

Det var en succes

Sidste år var mere end 700 medarbejder fra Sønderborg-området hoppet på cyklen i maj måned. Danfoss endte som den anden mest cyklende virksomhed, blandet landets mange tilmeldte. Holdets 109 deltager cyklede til sammen 8.038 km. Det lokale Danfoss cykelhold Danfoss ADAP-KOOL, formåede også at ligge mange kilometre bag sig, med hele 142,3 km. i gennemsnit, blandt holdets 16 deltager.

 

 

 

21. april 2016

Yderligere information

Pernille Petersen

st1@projectzero.dk

Kampagnens resultat i 2015

Sidste år deltog 71.706 personer, som tilsammen cyklede 771.306 dage og 9,5 mio. kilometer, hvilket svarer til afstanden mellem Jorden og Månen 24 gange. 

Cookiepolitik