Find jernhesten frem

ProjectZero bakker op om kampagnen Vi Cykler Til Arbejde, hvor du og dine kollegaer kan være med uanset hvor langt du har til arbejde. Drop bilen i maj måned, hop op på jernhensten sammen og udfordr dig selv og dine kollegaer i kampagnen med ZERObike.

Deltag i kampagnen Vi Cykler til Arbejde og bliv en del af et cykelhold, hvor du og dine kollegaer kan hjælpe hinanden, heppe på hinanden, fejre hinanden – og følge med i, hvordan jeres cykelhold klarer sig i forhold til andre hold og virksomheder. Hvis du allerede selv er en trænet hverdagscyklist, kan du inspirere dine knap så cyklende kollegaer til at komme godt i sadlen . Så kan I sammen cykle sommeren i møde – forhåbentlig både i lidt bedre form og lidt bedre humør.

Vil du og dine kollegaer være med til årets store cykelkampagne, som løber af stablen d. 1.-31. maj, så tilmeld dit cykelhold på www.vcta.dk


Brug app'en ZERObike

Du kan i forbindelse med Vi Cykler Til Arbejde, anvende app'en ZERObike, så du hurtigt og let kan få overblik over dine tilbagelagte kilometer på cykel og samtidig kan du konkurere med dine kollegaer om at optjene medaljer. Med ZERObike har du ligeledes mulighed for at få vist de ruter du har kørt på app'ens kort og ikke mindst se hvor meget andre cykler.

ZERObike er udviklet som et forskningsprojekt af Aarhus Universitet og Alexandra Instituttet i samarbejde med ProjectZero, netop for at sætte fokus på cyklisme, som er en vigtig del af Sønderborg-områdets ProjectZero vision.

Du kan downloade ZERObike både til din Iphone og android telefon på www.ZERObike.dk

 

 

7. april 2016

Vi cykler til arbejde

Læs mere om Cyklistforbundets kampagne VI CYKLER TIL ARBEJDE på www.vcta.dk

Kampagnens resultat i 2015

Sidste år deltog 71.706 personer, som tilsammen cyklede 771.306 dage og 9,5 mio. kilometer, hvilket svarer til afstanden mellem Jorden og Månen 24 gange. 

Yderligere information

Pernille Petersen

st1@projectzero.dk

Cookiepolitik