Butikker kan spare mange penge

Et skifte til LED-belysning kan spare butikkerne i Sønderborg mange penge. Og ProjectZero udlodder 15 gratis energi-tjek til butikker efter først-til-mølle-princippet: så skynd dig.

Vidste du, at de penge du investerer i at skifte til LED-pærer tjener sig hjem på blot et til to år. Samtidig holder LED-pærer længere end traditionelle halogen spare-pærer. Kort sagt er et skifte til LED en fordel, der kan mærkes i budgettet – ikke bare for forbrugerne men også for butiksejere.

I dag har mange af butikkerne i Sønderborg Kommune store udgifter til belysning. Og de poster i budgettet vil ProjectZero hjælpe butiksejere med at nedbringe.

-Vi udlodder 15 gratis energitjek til de første butikker, der melder sig. Her vil fagfolk hjælpe dem med at finde de gode steder at spare på lys-budgettet,” siger Kristian Krogh, projectkoordinator i ProjectZero.

De ZERObutik-certificerede elektrikere vil hjælpe butikkerne med at de bedste LED-pærer til netop deres butikslokaler.

Kontakt derfor N. H. Jespersen A/S, Elektrikeren A/S eller ProjectZero sekretariatet, hvis du vil være én af de 15 butikker, der får en gratis ZERObutik-vejledning!


Skift ikke pærer så tit

Ved udskiftning fra halogen pærer til LED-belysning slipper man samtidig for at skulle bruge penge på at skifte sine pærer så ofte. Oven i købet hjælper man klimaet ved at spare penge, fordi LED-belysning bruger mindre energi, får man en CO2-reduktion.

Et ekstra plus er, at når turister, der har fokus på klima, besøger Sønderborg kommunes butikker giver det et godt image, at butikkerne i Sønderborg tænker på klimaet

-De butikker kalder vi ZERObutikker, fordi de hjælper os på vej mod at blive et CO2-neutralt område,” siger Kristian Krogh.

N. H. Jespersen A/S og Elektrikeren A/S er begge certificerede ZERObutik- energivejledere og bakker op om ZERObutik konceptet. Elektrikerne ved præcis, hvordan man laver helhedsløsninger i butikker, så I får det lys der behøves i de enkelte butikker.

 

 

25. april 2016

Få en gratis energivejledning

Gå foran med energibesparelser og få en gratis energivejledning i din butik. Vi udlodder 15 vejledninger efter først til mølle princippet.
Kontakt Kristian Krogh, ProjectZero på 2869 9520 og book et besøg.

ZERObutik

Når du sparer 10% af butikkens energiforbrug og/eller CO2-udledning, så bliver du samtidig ZERObutik. Liste med butikker, som allerede er ZERObutik – klik her

Link til ZERObutik

Hvorfor blive ZERObutik? – Klik her

Yderligere oplysninger

Kristian Krogh - 28 69 95 20

kristian.krogh@projectzero.dk

Cookiepolitik