Omstillingsstafet i Sønderborg

Den 23. og 24. september kommer "Omstillingsstafetten" til Sønderborg, hvor dørene på EUC Syd åbnes til debat og samtale om bæredygtige fødevarer, som også spiller en rolle i den store omstilling.

Nyheden om Sønderborg-områdets opnåede mål på 30 % CO2-reduktion er kommet vidt omkring. Bl.a. i den forbindelse kommer Omstilling.nu til Sønderborg. Omstilling.nu rejser rundt i landet for at sætte fokus på den grønne omstilling og bæredygtighed.

Min fremtidige tallerken

Onsdag d. 23. september kl. 19.30 – 21.00 afholdes debatten ”Min fremtidige tallerken”. Debatten, tager udgangspunkt i spørgsmål som: Er bæredygtighed det samme som økologi? Betyder flere mennesker på kloden, at vi skal producere mere mad? Og skal øget velstand gå hånd i hånd med øget kødforbrug?

I debatten deltager også Sønderborg Økologiske Fødevarefællesskab, der vil fortælle om hvordan de via fællesskab og et tæt forhold til lokale producenter engagerer sig i deres fødevarer.

Debatten arrangeres i samarbejde mellem Omstilling Nu, EUC Syd og Sønderborg Kommune.

EUC Syd og bæredygtighed

Arrangementerne er i god tråd med EUC Syds strategiske fokus på bæredygtighed i undervisningen. Derfor er elever på skolen involveret i arrangementer om bl.a. cirkulær økonomi og social og miljømæssig bæredygtighed i løbet af begge dage.

 

Torsdag den 24. byder Omstillingsstafetten på debatten "Hvor skal pengene komme fra?". Læs mere her

Arrangementerne er gratis og åbne for alle.

23. september 2015 kl. 19:30 - 21:00

Pris: Gratis

Omstillingsstafetten

Fra august til oktober tager Omstilling Nu med Omstillingsstafetten rundt i landet for at samle omstillingsaktører, dele erfaringer imellem initiativer i lokalområderne og skabe platform for samarbejde på tværs af landet.

Omstillingsstafetten besøger 12 forskellige byer for at finde nye vinkler på omstillingen og styrke forbindelserne imellem lokale initiativer.

Læs mere her

For yderligere oplysninger

Rebekka Bøgelund 
reb@eucsyd.dk

51 31 47 75

Cookiepolitik