Klar til at købe en elcykel

-Jeg er sådan set klar til at købe en el-cykel," lød det fra Ulrike Baumann, da hun i sidste uge indfandt sig hos Jønnes Cykler for at levere den elcykel tilbage, som hun havde haft lejlighed til gratis at teste i en måned.


Foto: Lokalavisen

 

Ulrike Baumann er udvalgt som testcyklist af en elcykel og har haft fornøjelsen af det eldrevne køretøj i august måned.
Ulrike er helt klar på at købe en elcykel, men de koster bare lidt for meget, syntes hun.

Det er heller ikke kun en cykel, men et helt transportmiddel, sagde Jens Matthiesen fra Jønnes Cykler. -I øvrigt sælger vi de cykler, som har været med i testen, en hel del billigere, når testperioden udløber, føjede han til.

Ulrike Baumann var ikke sen til at ytre ønske om at blive skrevet op til af de brugte elcykler!


Cyklede en tur hver dag

Ulrike Baumann bor i Sønderborg og har cyklet på elcyklen hver dag, bl.a. når hun skulle på indkøb.

-Jeg tog også en tur til Augustenborg. Det ville jeg ikke have gjort på min gamle cykel. Og da slet ikke i modvind. Men med elcyklen var det ikke noget problem. Heller ikke op ad bakke.

Og så får man jo god motion af at cykle på den. For selvom der er el-motor, så skal der stadig trædes i pedalerne, smiler hun.


Måske ny testperiode

Det sidste hold el-cykel-testere udvælges i september måned og sendes af sted den 1 oktober og så slutter det 12 måneder lange TESTenELcykel.nu projekt, som Jønnes Cykler, ProjectZero og Lokalavisen kickstartede den 1. november sidste år.

Jens Matthiesen røber nu, at han overvejer at starte en ny omgang test-en-elcykel til foråret. Det ser altså ud til, at endnu flere får chancen for at blive lige så begejstret, som Ulrike Baumann blev det. Jens Matthiesen kan mærke at der stadig er stigende interesse for at få "medvind på cykelstien".

 

Lokalavisen Sønderborg
September 2015

8. september 2015

Hør mere om elcykler

Mandag den 21. september afholdes der konference om elcykler på Biblioteket Sønderborg. Læs mere om konferencen HER

Yderligere oplysninger

Louise Johnsen
louise.johnsen@projectzero.dk

 

Cookiepolitik