Energidag på slotspladsen

Sønderborg Slotsplads lægger brosten til Energidag 2015.

Når Energidag 2015 slå vejen forbi Sønderborg bliver det med den bedst tænkelige placering af dem alle - nemlig Slotspladsen ved Sønderborg Slot.

Als EL og VVS er initiativtagere og har sørget for, at ”Energidag” kommer til Sønderborg.

Energidag afholdes den 26. september kl. 9–14 på slotspladsen.

Fokus på energioptimering

Der er rigtig stor fokus på energioptimering af boligerne – og de besparelser som luner i pengepungen, så Energidag vil have dette som naturligt omdrejningspunkt.

- Der er ofte så mange penge at spare på energiudgifterne, at fokus har flyttet sig fra tilskud til optimering og det er en udvikling vi hilser velkommen. Tilskud er fint – men ofte kun et lille bidrag set i forhold til de store besparelser vi ofte henter til vore kunder på at optimere den gamle varmekilde til noget nyt og energirigtigt, fortæller Flemming Føns fra Als EL og VVS.

Få en uforpligtende snak

Energidagene er en rigtig god måde for boligejere at undersøge mulighederne for energioptimering. En uforpligtende snak, god rådgivning og vejledning kan gøre det nemmere at træffe valg af løsning og håndværkere.

Varmepumpe-markedet med både jordvarme og luft-/vand varmepumper er ved at være yderst interessant for mange af de husstande, som i dag fyrer med enten olie eller med gamle gaskedler, så det vil der være fokus på til energidagen. Der vil være mulighed for at få en snak med producenterne af de forskellige mærker, så man kan få et godt grundlag at vurdere ud fra.

Kaffe og rundstykker til de morgenfriske

Der kaffe og rundstykker til de morgenfriske. Dagen igennem vil der være mulighed for at deltage i forskellige konkurrencer og for de mindste, ligesom der vil være snobrøds bagning over åben ild på pladsen.

Der er alt i alt lagt op til nogle spændende timer i Energiens tegn og på dagen vil der være mulighed for at få fat i nogle af de spændende messetilbud, som de enkelte udstillere har taget med i dagens anledning.

26. september 2015 kl. 9:00 - 14:00

Pris: Gratis

En uforpligtende snak

Få en uforpligtende snak med håndværkere, producenter og rådgivere

Tag børnene med

Der er aktiviteter for børnene bl.a. konkurrencer og snobrødsbagning

Cookiepolitik