I fuld fart mod nullet

"Mens verdens ledere gør klar til at sætte sig i topmødesædet og forhandle nye globale klimamål, ligger amerikanske Tesla og ProjectZero i Sønderborg allerede helt ude i overhalingsbanen på vej mod målstregen - et fossilfrit samfund"
- Magasinet Grænseløs

"Grænseløs" er et Alsie Express Inflight Magasin, der udkommer ca. 4 gange om året. Den seneste udgave af magasinet indeholder to spændende artikler med temaerne: Tesla, ProjectZero og Connie Hedegaard. 

Connie Hedegaard 

Den første artikel handler om Connie Hedegaard, og hendes indsats for at fremme den grønne dagsorden.

- Lige nu og resten af året kommer klimadebatten til at køre på høje tangenter. Verdens klima og miljø er udfordret. Og det vigtigste bliver at få sat en overordnet ramme omkring klimaomstillingen. For som jeg - og heldigvis mange andre - ser den, så handler "den store omstilling" om at integrere klima ind i den økonomiske tænkning og den økonomiske beslutningstagning. 

- Vi skal simpelthen tænke vækst og økonomi sammen med klima og miljø. Og der skal handling til nu, lyder det fra Connie Hedegaard i artiklen.

Læs artiklen her

Tesla og ProjectZero

Artiklen sætter fokus på to eksempler, Tesla og ProjectZero, der på hver sin måde gør noget for at komme tættere på det fossilfri samfund. 

- Det handler om at have en vision, opstille ambitiøse mål for den og så hurtigt og effektivt arbejde sig derhen - i samarbejde. Og ja, Sønderborg-områdets borgere og virksomheder har jo vist, at det kan lade sig gøre og er rigtig godt på vej mod nullet, citat fra Peter Rathje i magasinet. 

Læs artiklen her

Læs hele bladet her

19. oktober 2015

- Connie Hedegaard


Hold øje med lommen i flysædet foran dig hvis du flyver med Alsie Express - her kan du nemlig også finde bladet. 

For yderligere oplysninger

Peter Rathje 
peter.rathje@projectzero.dk

Cookiepolitik