Gratis energivejledning - så er det nu!

Så er chancen her igen.
ProjectZero stiller 100 gratis energivejledninger på højkant i Sønderborg-området. Om du bor på Als, Sundeved, Broagerland eller i Sønderborg, så gælder tilbuddet også for dig.

Nu er det atter muligt at ansøge om at en gratis energivejledning hjemme i din egen bolig. Ansøg nu og bliv blandt de 100 første til at få en energivejledning i din bolig. Tilbudet henvender sig til private en-familie huse.

Der er mere og mere fokus vores energiforbrug og varmekilder og ProjectZero arbejder for nedsættelse af områdets energiforbrug, derfor giver det god mening at få efterset egen bolig for, hvor der hentes besparelser på energien.

Tilbuddet med 100 gratis vejledninger går frem til 5. januar 2016 og efter først-til-mølle princippet, hvorefter energivejledningen bliver betalingsbaseret. ZERObolig vurderer ud fra ansøgningen om der er potentiale for energibesparelser på adressen. 

Mange boligejere er allerede i gang
ProjectZero har med sit ZERObolig projekt gennemført energivejledninger af mere end 1.200 boliger i området, og langt over halvdelen af de besøgte er allerede i fuld gang med at energirenovere til fordel for komforten og pengepungen.

I ProjectZero arbejdes der hele tiden for at videreudvikle tiltag til fordel for boligejere, såvel som for områdets håndværkere. Indtil et nyt koncept lanceres i starten af 2016 tilbydes boligejere en energivejledning – ganske gratis!
 

Udfyld en ansøgning HER
Ved problemer kontakt os på telefon 3840 5426

27. oktober 2015

Overblik over boligen

En energivejledning giver, dig som boligejer, overblik over de steder boligen, hvor der er energibesparelser at hente.

Efter vejledningen modtager boligejeren en rapport med ideer til energirenovering i prioriteret rækkefølge.

Ansøg her

Udfyld ansøgningsskema HER - skemaet åbner som pdf. fil og sendes direkte til vores postadresse.
Ved problemer mail gerne til post@zerobolig.dk eller ring på 3840 5426

Yderligere oplysninger

Louise Johnsen
louise.johnsen@projectzero.dk

38 40 54 27

Cookiepolitik