ProjectZeros Ildsjæle

Et område på vej mod CO2-neutralitet kræver deltagelse fra rigtig mange borgere, faktisk skal alle 75.000 borgere i Sønderborg-området gerne have omtanke for energibesparelser i hverdagen. En helt ny gruppe med ildsjæle er klar til at gøre en ekstra indsats for involvering af langt flere borgere.


Eksekveringsgruppen

ProjectZero har nedsat en Eksekveringsgruppe af områdets ildsjæle, der sammen skal fokusere på at nå ud til borgerne på de helt rigtige måder. Gruppens opgave er at udvikle og eksekvere de ideer og tiltag der arbejdes med i ProjectZero, deraf navnet Eksekveringsgruppe.

Gruppen er sammensat af områdets ildsjæle der, i kraft af arbejdsområde eller frivillighed, har stor interesse i og viden om områdets borgere og i fællesskab kan udvikle/eksekvere de rigtige løsninger.

-Der skal mange gode ideer og måder til at nå så mange borgere som muligt, når det gælder energibesparelser.  Eksekveringsgruppens medlemmer brænder alle for at kunne nå ud til borgerne på bedste og nemmeste vis og ideerne sprudler, fortæller Formand for Eksekveringsgruppen Morten Vestergaard
 

Eksekveringgruppen består af: 

Morten Vestergaard, Broager Sparekasse
Jytte Aaen, Erhvervsmægler Nybolig
Jan Due Kristensen -  Sønderborg Fjernvarme
Theodor Munch Knudsen – Nordals Idrætscenter
Lars Bo Steensbeck – Salus Boligadministration
Charlie Lemtorp – Charlies Energi og Byggerådgivning
Petter Astrup – Konsulent
Poul Valdemar Nielsen – Direktør CD Link
Connie Skovbjerg - Landdistriktskoordinator

  

3. november 2015

Er du også en energi-ildsjæl?

Gør du noget særligt for at spare på energien eller leve lidt mere grønt?
Så vil vi gerne høre fra dig…

Send en mail til post@projectzero.dk og fortæl din gode historie med energibesparelser for øje.

Du kan også være med!

Du kan selv gøre rigtig mange forskellige ting for at reducere energiforbruget. Det kan fx være udskiftning af varmekilde, isolering af loft og hulmur, nye vinduer, kortere bade og generel energirigtig adfærd i hverdagen.

Yderligere oplysninger

Louise Johnsen
louise.johnsen@projectzero.dk

 

Cookiepolitik