USA's ambassadør på besøg i Sønderborg

USA's ambassadør Rufus Gifford besøgte i uge 11/2015 Sønderborg, hvor han bl.a. blev opdateret på Sønderborgs store omstilling inden han drog på ZEROtour.

- Leadership og offentligt privat partnerskab er vejen til success når byerne skal gøres CO2-neutrale og bæredygtige, kommenterede USA´s førstemand i Danmark, som besøgte Sønderborg for første, men næppe sidste gang. Og Rufus Gifford havde også en kommentar til de nuværende lave energipriser: - ingen ved hvornår de igen går i vejret, men det gør de!

Borgmester Erik Lauritzen bød velkommen til Sønderborg og ProjectZero´s Peter Rathje opdaterede ambassadøren med udfordringer, muligheder og projektets mange internationale relationer, herunder Clinton-besøget i 2012.


Borgmester Erik Lauritzen byder ambassadør Rufus Gifford velkommen til Alsion

Leadership i drivers seat

På rundturen besøgte ambassadøren bl.a. ZERO+ huset, Sønderborg Kraftvarmeværk og Solparken i Vollerup og fik dermed sat klare billeder på nutidige løsninger til energieffektive bygninger og grøn fjernvarme. På kraftvarmeværket demonstrerede ambassadøren leadership ved at indtage drivers seat og styre den store affaldsklo, som fodrer forbrændingen.


USA´s førstemand Rufus Gifford indtager drivers seat på kraftvarmeværket og styrer egenhændigt den store affaldsklo

16. marts 2015

For yderligere oplysninger

Peter Rathje
peter.rathje@projectzero.dk

Cookiepolitik