Tjek din bolig

ZERO-boligs Tjek-Udfør-Spar koncept har vi gjort det enkelt for dig som boligejer at få gennemgået din bolig med energispareøjne.


Med TJEK-UDFØR-SPAR kan du som boligejer hurtigt få et overblik over, hvor energiforbruget er større end du lige regner med. Du kan vælge det energitjek der passer bedst til dit behov som boligejer.


Ring til en vejleder, rådgiver eller din lokale håndværker

For mange kan det betale sig at hyre en energirådgiver, som går hele huset igennem og udarbejder en udførlig rapport med anbefalinger til store og små investeringer. Det koster typisk 5-6.000 kr., og pengene er givet godt ud, hvis man skal i gang med en større renovering af boligen alligevel.

En lokal energivejleder kan være den rigtige løsning, hvis du vil have en hurtig gennemgang og overblik over mulighederne. Her bliver din bolig ligeledes gennemgået og du modtager en kort rapport med liste over energioptimering i prioriteret rækkefølge. Prisen for en energivejledning er omkring 1.000 kr.

Hvis du er klar over at der mangler et par nye vinduer eller lidt mere isolering på loftet, så kontakt en håndværker og få et tilbud på arbejdet, så er energioptimeringen af din bolig allerede i gang.

Et lavere energiforbrug forbedrer boligens energimærke og derved også salgsværdien!

Læs mere om TJEK- UDFØR-SPAR her

 

27. maj 2015

Tilskud til energirenovering


Du kan få tilskud til energirenovering fra de fleste energiselskaber. Tilskuddet er et engangsbeløb på omkring 25-35 øre pr. sparet kilowat-time.
Læs mere her

Få et energitjek her

Vælg den løsning der passer dig - TRYK HER

 

Få yderligere oplysninger

Louise Johnsen
louise.johnsen@projectzero.dk
3840 5427

Cookiepolitik