MEGAman ser lyset

Karsten Juelsen, MEGAman, går all-in for LED-løsninger


 

-Det er fortid med dårligt blå-gulligt og kunstigt LED-lys! Med langt mindre energiforbrug, får man nu et klart, rent og behageligt lys, som lyser op straks man tænder på kontakten.

Sådan lyder ordene fra MEGAman`s Karsten Juelsen, som ved hvad han taler om. For på den lysende referenceliste står bl.a. det nye Moesgaard Museum, Odense Teater & Koncertsal og adskillige kirker rundt i Danmark. -Du får hvad du betaler for, så brug gerne lidt ekstra på den gode kvalitet, så holder pæren måske helt op til 50-60.000 timer, og det sparer både penge og CO2 - og butikkerne sparer tid på udskiftning.


Levet sit forretningsliv i lys

Karsten Juelsen er ansvarlig for innovation og salg til MEGAman Danmark. Karsten er uddannet civiløkonom og har levet det meste af sit forretningsliv med lys og lys-løsninger. Karsten har boet i Høruphav siden 1991 og har derfor også et godt samarbejde med flere af områdets energivejleder-uddannede elektrikere.


Lys i ProjectZeros nye sparekuffert

MEGAman var på banen i forbindelse med SMV energi-workshoppen i marts og MEGAman´s LED-pærer indgår ligeledes i den ProjectZero sparekuffert, som forleden blev præsenteret for både ZEROboligudlejere og områdets boligforeninger. Erfaringerne viser at investeringen i LED er tjent hurtigt hjem og for virksomheder kan der opnås energispare-tilskud.

MEGAman er sammen med Philips og Osram de førende på højkvalitets LED-løsninger til både virksomheder og private. MEGAman har hovedkvarter i Hongkong og et dansk datterselskab i Odense.

 

5. maj 2015

NY PÆRE

TRYK HER for at åbne guiden i pdf.

Guiden ligger også på dit lokale bibliotek i Sønderborg Kommune.

 

Smart pære app

Læs mere om den smarte app til brug når du skal købe ny pære HER

Cookiepolitik