Energirigtige lejere i Sønderborg

Nu får lejere i Sønderborg mulighed for at afprøve, hvor nemt det kan være at spare på energien.

En ny Sparekuffert giver brugeren indblik i, hvor meget energi der kan spares i boligen – nemt og bekvemt. Kufferten giver mulighed for at afprøve vand-besparende produkter, LED-pærer, se hvor meget div. el-apparater bruger, samt at tjekke indeklimaet i boligen.

I første omgang testes Sparekufferten hos områdets lejere. 

ERFA-møder for udlejerne

34 af områdets udlejere har deltaget i ProjectZeros kursusforløb og kan dermed kalde sig "ZEROboligudlejere". I løbet af året arrangereres der ERFA-møder for udlejerne, og onsdag den 29. april var temaerne Lejerinddraggelse og energirigtig adfærd. Her blev ProjectZeros nye "Sparekuffert" lanceret.


Tid til netværk og uddybende spørgsmål

Styrket forhold mellem lejere og udlejere

Ofte hører vi om konflikter mellem udlejer og lejer, men sandheden er, at rigtig mange udlejere gerne vil deres lejere det bedste.

Det var de fremmødte udlejere et godt eksempel på, og de kan med Sparekufferten i hånden indlede en god dialog med lejerne om, hvordan de sammen kan gøre ejendommen bedre. Udlejeren kan sørge for, at rammerne er i orden, og så skal lejeren være med til, at udfylde rammerne på den rette måde.

"Det er dejligt at se, at mange udlejere i Sønderborg deltager aktivt i de møder der afholdes. Det viser, at de gerne vil istandsætte deres ejendomme - til glæde for dem selv og lejerne. Jeg tror bestemt, at kufferten kan være med til at starte en god dialog, og også få lejerne til at se, at de selv kan gøre rigtig meget" siger Holger Soltau, som er Afdelingsformand i Lejernes Landsorganisation i Sønderborg.

4. maj 2015

ERFA-møde

Udlejere inviteres til ERFA-møde nogle gange i året.

ZEROboligudlejer

Som en del af ProjectZeros tværgående indsats på alle områdets boliger, spiller energioptimering af udlejningsejendomme en stigende rolle. Derfor blev ZEROboligudlejer-projektet sat i søen.

Sparekuffert

For yderligere oplysninger

Pernille Beck
pernille.beck@projectzero.dk
38 40 54 24

Cookiepolitik