Tillykke til Sønderborg Fjernvarme

Interessen var stor og rigtig mange borgere benyttede lørdagens solskinsvejr til at hoppe på cyklen og se nærmere på Sønderborg Fjernvarmes nye biomassefyr.

Der var rig mulighed for at få klar besked om fjernvarme, at blive vist rundt i det helt nye biomasseanlæg og ikke mindst få et gratis energitjek af boligen, hvis boligejeren ønskede at udskifte den gamle varmekilde med en langt mere CO2-neutral varme fra Sønderborg Fjernvarme.


Solen skinnede over de fremmødte og det nye biomasseanlæg.

Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen indviede anlægget med ordene:

-Jeg er glad for, at Sønderborg Fjernvarme er med til at udvikle og afprøve nye teknologier, der kan føre til en større udnyttelse af biomasse end vi set indtil nu. Det er helt i tråd med ProjectZero Roadmap 2020, hvor bioøkonomi og øget anvendelse af biomasse som CO2-neutral energikilde, er en af vejene til at reducere CO2-udledningen med 50 procent i 2020.

-Sønderborg Fjernvarme, I har etableret Danmarks første kommercielle geotermi-anlæg og er en af de grønneste fjernvarmeproducenter i landet. Sammen med Gråsten Fjernvarme, som i sidste uge kommet på Sustanias liste over de 100 mest bæredygtige løsninger, er I en vigtig medspiller i at gøre Sønderborg-området CO2-neutralt.

-Det er sådan noget, der gør det sjovt og meningsfuldt at være borgmester i en kommune og et område, hvor alle parter arbejder benhårdt og seriøst på at løfte i flok. 

Vi gør vores for at imødegå de globale klimaforandringer, og vi udvikler løsninger og teknologier, der kan eksporteres til resten af verden. Det er en klog og smart måde, at skabe vækst og udvikling på. Et stort tillykke til Sønderborg Fjernvarme med det nye biomasseanlæg. I er med til at skubbe Sønderborg i den rigtige retning.

22. juni 2015

Til indvielse på cykel

Mange borgere havde valgt at tage turen til indvielsen på cykel - vejret indbød til en cykeltur.

Tid til snak

De fremmødte havde rig mulighed for at snakke med og stille spørgsmål til Sønderborg Fjernvarme.

Cookiepolitik