Ny billig varmepumpeløsning

Hvis man bor uden for fjernvarmeområdet kan en varmepumpe være et godt alternativ - men det er en dyr investering. Men et nyt koncept kan være med til at nedbryde de typiske udfordringer ved en varmepumpe. 

Områdets udlejere inviteres flere gange om året til ERFA-møder med forskellige energi-temaer. Da de mødtes mandag den 22. juni blev de klogere på et nyt varmepumpekoncept, som Best Green har udviklet.


Boligudlejerene deler undervejs erfaringer og stille spørgsmål til oplægget

Barrierer nedbrydes 

De to største udfordringer, ved at vælge en varmepumpe er

  • Det er en stor førstegangsinvestering 
  • Der er usikkerhed omkring drift og hvor meget varme den reelt kan producere 

Best Green forsøger at nedbryde disse barrierer, så endnu flere kan få glæde af en varmepumpe. Med løsningen kan du få en billig og grøn varmepumpeløsning, der er ligeså vedligeholdelsesfri som en fjernvarmeløsning.

Løsningen hedder nærvarme, og her køber og installerer Best Greens eksperter en varmepumpe i dit hjem eller din virksomhed. Du køber varmen af Best Green med et årligt abonnement og en lav pris pr. kWh. Løbende omkostninger til vedligehold er medregnet i abonnementet. Ordningen kan benyttes af både private og virksomheder. 

Tilfredse udlejere

Der var stor tilfredshed for mødet blandt deltagerne og formand for Sønderborg Udlejerforening, Bernt Knudsen udtrykte det således: "Man bliver lidt klogere hver gang til disse ERFA-møder, så jeg synes det er et godt initiativ. Jeg er også selv blevet mere OBS på energiforbruget, og der er gået sport i hele tiden at kigge på, hvor man kan optimere

29. juni 2015

Best Green

Nicolai Kipp fra Best Green fortalte om varmepumpeløsningen, og blev suppleret med faglig og teknisk viden fra sin kollega Esben Okkels Larsen.

Udlejere

9 udlejere deltog i ERFA-mødet, og der var rig mulighed for at få en god dialog i gang. 

For yderligere oplysninger

Pernille Beck
pernille.beck@projectzero.dk

Cookiepolitik