Klar til elbil?

En helt ny app kan hjælpe dig med at find ud af, om en elbil kunne være relevant for dig.

Dine miljømæssige og driftsøkonomiske besparelser beregnes automatisk, og ud fra dit målte kørselsbehov afsløres det i hvor høj grad du er klar til elbil.

Er DU klar til elbil?

45% af danskerne svarer, at de ikke vil overveje at skifte til en elbil, med dens nuværende rækkevidde. Men med app’en ’Klar til elbil’ kan de, samt alle andre, nu selv afprøve, om deres kørsel passer med en elbils rækkevidde

App’en måler helt konkret dine køreture, og giver dig svar på:

1. Hvor meget du kører
2. Hvor meget du kan spare – på både brændstof og CO2

På baggrund af dit aktuelle kørselsmønster udføres en objektiv beregning af effekten på din driftsøkonomi og CO2-udledning, hvis du udskifter din nuværende bil til en given elbil. Sådan får du svar på, hvor klar til elbil, du er.

Fang festen på vejen

Det at køre elbil er en ny og anderledes køreoplevelse, som får smilet frem på læben hos de fleste. Det skyldes dels elbilens hurtige optræk og manglende gearskift, og dels den lydløse og forureningsfri kørsel.

Mange elbiler, der købes som familiens bil nummer to, ender med at blive bil nummer 1, fordi den er sjovere at køre, og koster mindre at køre i.

1. juni 2015

Fang app'en her

Download app'en i App Store eller Google Play - og start hurtigt og nemt din personlige analyse af dit kørselsmønster, så du kan finde ud af, hvor klar du er til elbil.

Læs mere på www.klartilelbil.nu

100 % elektrisk

Hvis du endnu ikke har prøvet en elbil, kan du booke en prøvetur hos en af de mange forhandlere af elbiler. En elbil skal nemlig ikke kun købes ud fra en beregning. Den skal opleves. Det er en fest at køre elbil, så du kan godt glæde dig!

Cookiepolitik